Înlăturare zgârieturi

Salutare! Ce variante ați folosit/recomandați pentru înlăturarea unor zgârieturi superficiale de pe suprafața unui MacBook Pro?

Nici una… riști să le accentuezi.

Mă gândeam eu… :laughing:

Dacă sunt zgârieturi minore, uzuale, de utilizare normală – nu are rost. Poate vrei să vinzi jucăria, dacă nu arată ca nouă, nu are rost să te chinui, un eventual cumpărător se uită la starea bateriei, dacă tastatura este integral funcțională, dacă ecranul nu are pixeli morți, dacă nu e crăpat… Niciun cumpărător normal la cap nu se va uita că pe capac sunt niște mici zgârieturi, sunt normale. Ce rost are să te chinui și să cheltui pe un soluție de astupat zgârieturi ușoare de vreme ce vei putea lua cam același preț. În plus, nu dai jucăriei plus de funcționalitate, îți satisfaci doar un moft.

Asta era și ideea, e un Pro din 2012 care merge perfect, doar că mi-am luat unul mai nou, așa că vreau să-l dau pe celălalt. Mersi de ajutor!

Și crezi că niște amărâte de zgârieturi vor influența decisiv prețul? Funcționalitatea componentelor și starea bateriei – da. Fiind o jucărie destul de veche, nu vei putea lua prea mult pe el, iar dacă bateria e sub 70 %, încă și mai puțin. Presupun că ai schimbat-o odată, dacă e cea din 2012…