Incarcerator Macbook

Am încărcătorul de la MacBook-ul meu USB Type C de 29W, pe care scrie:
Imput 100-240V 0,75A
Output 14.5V----2.0A(USB PD) or 5,2V—2,4A CAUTION : For use whit information technology equipment.
Intrbarea mea este dacă pot încarca iPhone-ul la acest încărcător?

Eu încarc (și cu cable lightning un 12 Pro Max și cu USB C un 13 Pro Max) cu încărcătorul de la M1 Air (cred că-i de 30W).

Nici nu mi-am pus această întrebare (după mine ar fi ridicol să nu se poată: între încarcător și orice device (mai răsărit) e un dialog vis-a-vis de tensiunea de încarcare => fast charging, curent suge cât are nevoie).

2 Likes

Da, evident, încărcătoarele prin USB-C, dacă au putere mai mare, își adaptează și tensiunea și intensitatea la nevoile transmise de device prin controller.
Avertismentul este oarecum inutil. Eu am un încărcător de acumulatori prin USB-C, foarte ușor și bun la drum.

1 Like

Mulțumesc pentru răspunsuri.
Imi era frica sa nu fie tensiunea prea mare,l-am și testat pe un iPhone 5 prima data în caz ca se arde sa nu fie paguba mare și văd dacă încarcă, e ok.
Alimentez cu el un încărcător wirelless care alimentat cu un încărcător de telefon de 5V și 1A îmi încarcă telefonul 50% intr-o noapte intreag, deci foarte slab.
Daca încărcătorul wireless îl conectez la încărcătorul de la MacBook îmi încarcă telefonul full în 2 ore prin wireless .

iPhone-urile din ultima generație se încarcă foarte repede prin USB-C. Eu am acum un 15, se încarcă în 30 min., chiar mai puțin. L-am setat să încarce la 80%, după cum ne recomandă Apple că ar fi cel mai bine pt protejarea bateriei.

1 Like

Eu am 2 încărcătoare non-Apple cu o mufă usb-c și alte două USB-A, unul de 65 W, altul de 100 W. Este foarte util la drum, ai un singur încărcător pt toate device-urile care pot fi încărcate simultan dacă încărcătorul este suficient de puternic. Oferta e mare, de ex așa ceva ori așa ceva.

1 Like