Incarcare macbook

buna ,am si eu un Mackbook air din 2015,luat din America second hand,dupa ce am venit in Romania se incarca bateria foarte greu,il las si 3 zile la incarcat si nu se incarca complet,daca il tin la incarcat si lucrez ceva pe el se incarca 2-3% in 1-2 ore,nu inteleg care ii problema,incarcatorul sau bateria?

Greu de spus… Testul e însă simplu: fă cumva rost/împrumută un alt încărcător. Zici că asta s-a întâmplat imediat ce ai ajuns în România? Sau după un anume timp? Când conectezi încărcătorul, apare micul fulgeraș sub în dreapta, semn că se încarcă? Dă vreun mesaj de eroare?
Este mai probabil însă ca bateria să fi obosit, va trebui schimbată. Descarcă o aplicație care testează starea bateriei, de ex. Coconut Battery și vezi ce spune. Dacă dă alertă, va trebui să iei o baterie nouă. Nu lua baterii s.h. deja folosite, vei da banii pt scurt timp.
P.S. Citește și asta, poate e și cazul tău.

am descarcat aplicatia Coconut Bttery si imi scrie ca bateria este ok,are doar 32 de cicluri bateria se ploate epuiza asa de repede?
Am observat de asemenea ca uneori cand deconectez incarcatorul se stinge laptop-ul

Posibil bateria sa fie schimbata cu una neoriginală și de proastă calitate

Ce indică, mai exact? Ce procent față de fabrică. Aplicația mai indică ce încărcare are bateria în clipa măsurătorii și dacă e conectat încărcătorul sau nu. Dă informații cât mai complete.
Încă nu am lămurit semnificația afirmației „dupa ce am venit in Romania se incarca bateria foarte greu,il las si 3 zile la incarcat si nu se incarca complet,”. Adică, să spunem, ai ajuns azi în România și, din clipa asta, brusc, calculatorul nu mai merge bine? bateria nu se mai încarcă? Pe o discuție tehnică, nu are absolut nicio relevanță dacă fenomenul a apărut în SUA, în Kenya ori în Coreea de Nord, înțelegi ce vreau să spun…

Ai dreptate. Acum am sesizat că a “a venit din America cu el”, am crezut că l-a primit sau cumpărat de acolo și între timp i s-a schimbat bateria. Eu am ajuns la concluzia că unii scriu la mișto pe-aici sau nu știu ce vor să spună.

Eu sunt deja convins, mai ales că, și la cerere de detalii, nu răspund sau reiau problema ca și cum nu i-ai întrebat nimic. Din textul inițial ai deduce că, imediat ce a trecut frontiera României, mac-ul nu se mai încarcă, are radiații Iohannis.

Chiar nu am nevoie de mistocari,daca stiti ca ma puteti ajuta ii ok daca nu, nu are rost sa va pierdeti timpul,sincer eu nu prea l-am incarcat in America ,am venit inapoi imediat dupa ce l-am cumparat,dupa cateva zile,cred ca l-am incarcat decat o data acolo,am crezut ca poate ii de la incarcator

Dacă nu e mișto, atunci dă detalii. Acuma văd că schimbi complet datele problemei, că acolo nu l-ai încărcat! Mă rog… Noi nu putem ghici (eu unul nu mă pricep la ghicit în cărți, de ex.) decât dacă ofewri detalii minimale de comportament. În esență, simptomele descrise sunt ale unei baterii pe ducă, dar zici că ar fi OK, deși nu dai niciun detaliu, cum ți-am cerut. Deduc de aici că totul e, de fapt, OK. Dacă nu e OK, reia discuția și revino cu detaliile cerute. Cu cât descrii mai clar și etapizat simptomele, cu atât putem izola necazul.

Într-adevăr David tu nu faci mișto. Noi suntem de vină… Cred că vorbim cu Siri.

Este genul de flăcău care una scrie azi, alta scrie mâine, dar cere ajutor și se mai și supără că nu suntem în stare să-l ajutăm. Eu încă nu am priceput ce are jucăria lui, dacă într-adevăr nu se încarcă (deloc? încet?), are/nu are bateria OK etc.