Imac 27” 2019

Buna! Am pus un ssd pe imac-ul mai sus mentionat si la remontare am stricat banda de conexiune a ecranului… am comandat una compatibila insa dupa 10 min de utilizare imaginea nu era stabila… l-am oprit imediat si l-am redesfacut sa vad daca este vreo problema de la mufa, insa nu a mai pornit deloc:( este cineva aici care ar putea sa imi spuna daca a mai intampinat astfel de probleme?! Mentionez ca din cele trei leduri de pe placa de baza sta aprins doar cel din mijloc… mi-as dori sa stiu un raspuns pana luni cand se deschide un prim service:( va multumesc anticipat

Te-ai încumetat la o operațiune dificilă, e descrisă aici – presupun că acesta este modelul.
Nu știu dacă cineva te-ar putea ajuta prompt, azi-mâine. Eu zic să-l duci la un service care a mai făcut operațiuni din astea pe acest model.

Mda… c-am asa e frie imi e sa nu fi stricat altceva​:pensive::pensive::pensive:

În mod cert ai bulit ceva pe acolo, acuma depinde dacă e ceva grav sau nu.

Ai rezolvat ceva?

Și eu aș fi curios să aflu dacă pagubele conexe au meritat economia de a schimba acasă HDD-ul original. Macurile produse în ultimii ani au proceduri complexe de a schimba unele componente. Anterior nu era așa, să pui un HDD/SSD ori RAM era relativ simplu. La macurile cu M-uri, practic, nu se poate face niciun upgrade, poate doar să pui o baterie nouă, și aia cu bătaie mare de cap. Nu m‑aș încumeta.