iCloud Problema

Va salut . De ceva timp folosesc Icloud pe PC ( Windows ) pentru a avea cateva fisiere atat pe PC cat si pe iPhone. Am avut nevoie de un fisier excel zilele trecute , am vrut sa-l deschid pe telefon si surpriza , nu mai era updatat de cateva luni bune , dar totusi pe pc il vedeam ok cu tot ce scriam in el aproape zilnic . Nu stiu ce am facut sau cum am reusit ca mi-a disparut si din pc , am deschis fisierul in excel , era la zi cu datele trecute cu cateva ore , totul perfect . Nu stiu ce am facut dar mi-au disparut datele si din Icloud cat si din PC , cele recente . Daca ma uit pe fereastra de iCloud in schimb imi spune Uploading 2 items de cateva zile . Cum pot face sa vad ce poate uploada , sau gen le salveaza cumva intai undeva prin pc si dupa se duc in Cloud ? Chiar m-ar ajuta orice parere , sfat . Atasez si o poza.

Multumesc frumos !!! :sob: ((

Fără titlu

  1. Presupun că ai iCloud pt Windows:
    Descarcă iCloud pentru Windows - Apple Support (RO)

  2. … și îndeplinești condițiile de aici.
    Set up and use iCloud for Windows - Apple Support

Multumesc , m-am uitat de 100 de ori dar nu gasesc ceva conret. Adica vreau doar sa inteleg unde se stocheaza si pe PC si ce naiba imi tot arata ca se uploadeaza si nu termina niciodata .

Nu ne-ai dat niciun detaliu, faptul că te-ai uitat de o sută de ori nu înseamnă nimic. Ca să fim capabili să răspundem, trebuie să ne spui, concret și succint, ce setări ai. Numai tu poți răspunde la afirmația din primul mesaj: „Nu stiu ce am facut sau cum am reusit ca mi-a disparut si din pc , am deschis fisierul in excel , era la zi cu datele trecute cu cateva ore , totul perfect”. Noi cu atât mai puțin am putea ști ce ai făcut acolo. Șterge și reia setările de la zero, la o adică.