iCloud drive

Deși am setat iCloud și pe iPad și pe mac, între fișierele de pe cele două jucării apar discrepanțe. Am făcut acolo un folder Downloads, care apare automat pe ambele jucării, doar că pe iPad, unde am descărcat în ultimul timp mai multe, sunt mult mai multe fișiere decât pe mac. Ceva nu e în regulă, doar că nu știu cum rezolv problema, de ce apare discrepanța asta? Am creat pe mac în urmă cu 30 min un folder cu numele x în care am pus 3 fișiere și care apar prompt și pe iPad, dar fișiere vechi pe iPad nu apar în iCloud pe Mac. Știe cineva ce ar trebui făcut?

Băi băieți, fără să știu de ce se întâmplă asta, am descoperit soluția: am apăsat pe folderul cu pricina și am ales apoi Move, apoi am ales Dropbox, iar totul s-a copiat și acolo, cu diferența că ce e pe Dropbox se vede și pe mac, nu numai pe iPad.
Deci, e un bug de iCloud, dar nu-mi dau seama cine îl provoacă. Fișierele din iCloud, folderul Downloads are, toate, PDF-uri descărcate cu Safari și apoi mutate acolo ordonat. Tudore, ziceai bine că Dropbox e mai bine făcut decât iCloud.