Icloud contacte

Ajutati-ma va rog frumos !!! am pierdut toate contactele dupa icloud!!! Am avut un ip6 am achizitionat un edge…am incercat sa sincronizez icloud-ul cu gmail-ul pe edge,la un moment dat imi apareau contactele in grupuri am sters toate contactele inclusiv cele dupa icloud(nu am stiut) in tot acest timp icloud-ul a fost logat pe un iphone5S am facut vreo 2-3 backup-uri pe el inainte de a sincroniza cu edge…acum am un Iphone6S si Iphone5S…faza e ca icloud-ul sotiei dupa Iphone5S s-a legat intr-un fel cu icloud-ul meu…toate setarile l-a luat dupa iphone5S…numai pot da resetare la telefon fiindca nu stim codurile de acces,numai pot scoate icloudul meu,numai am niciun contact decat contactele sotiei dupa icloud-ul ei… laptop sau computer nu am…le fac dupa telefoane. Cum imi pot recupera contactele si setarile??

Vezi aici: If you accidentally deleted your calendars, bookmarks, or contacts from iCloud - Apple Support

###Restore your contacts from an earlier version

  • Sign in to iCloud.com.
  • Click Settings.
  • Scroll down and click Restore Contacts under Advanced.
  • Click Restore next to the date before you deleted your contacts.
  • Click Restore again to confirm. After the restore completes, you’ll get a notification on iCloud.com and an email to the address on file with your Apple ID.

Eu am mai scris pe aici că sincronizarea contactelor între iCloud și Android conduce (asta era în urmă cu circa un an, poate ceva mai mult) la pierderea datelor. NU face sync prin aplicații de Android. În rest, încearcă ce a spus Tudor, să sperăm că există undeva acolo.
A doua idee de bază este că și iPhone și iPad au fost gîndite, cel puțin la început, să fie cumva legate de un calculator cu macOS ori cu Windows. Ulterior, acest lucru nu a mai fost necesar, se pot face sincronizări direct prin iCloud, dar un backup periodic pe un calculator nu e un lucru rău, după cum vezi.
Și, în sfîrșit: backup, backup, backup. Este regula de bază. Dacă ai un bun backup, orice pierdere de date se rezolvă.

Pe ce mi-a dat domnul m-ai devreme nu merge…defapt nu vad nici-un restore al contactelor. In rest am facut altceva: dupa iphone5S am utilizat “gasire iphone” am dat stergere iphone pt a revenii la principalele setari,am dat restaurare dupa backup icloud si am ales un backup din octombrie care a fost facut pe iphone6. Dar contactele mele dupa icloud-ul meu tot nu apar,apar decat pozele mele,pozele sotiei dupa icloud-ul ei si contactele ei !! Ale mele nici gand! Cum e posibil???

Probabil că s-au încurcat conturile voastre de iCloud cumva… greu de spus ce s-a întâmplat acolo.

Ca sfat pentru viitor, să nu vă logați niciodată cu contul iCloud al altcuiva pe telefonul propriu. Iar dacă faceți schimb de telefoane, dați un reset complet și abia apoi setați telefonul cu noul cont iCloud.

E greu de spus de ce, dacă era backup local era ușor de rezolvat. Nimeni nu poate ghici ce ați făcut acolo, presupun – cum spune și Tudor – că s-au încurcat conturile + tentativa de sincronizare prin Android, dacă am înțeles eu bine. NU folosiți sinc din Android cu iPhone sau folosind o aplicație de macOS care face sync cu Android. Dacă este așa cum spun, este posibil să nu mai poți recupera datele, acea aplicație de Android a bulit baza de date.