Hotspot iphone x

Buna.Am la masina cumparat un hai sa i zicem tableta de bortd,un android de 10.25,care functioneaza f bine.Ca sa o conectez la internet trebuie sa realizez un hotspot de pe telefonul meu un LGQ60,SAU un IPHONE X,la LG,cand repornesc masina imi intra automat hotspotul(deci si internetul la tableta),in schimb la iphone desi hotspotul ramane activ,din momentul in care inchid masina si o redeschid,deci implicit si tableta,nu ramane conexiunea dintre hotspotul de pe iphone si tableta,repet hotspotul e activ,dar nu ramane memorat.Stie cineva cum as putea sa fac,sau exista un app ce face ceea ce vreau eu,cand deschid-pun contacul deci cand se deschide tableta sa se conecteze automat la internet.Merci fain

Înțeleg că problema e la tabletă, nu se conectează automat la iPhone, așa-i? Vezi prin setările tabletei la wi-fi, dacă are vreo opțiune să se conecteze automat la hotspotul de pe iPhone atunci când e activ.

Cand dau la wifi,imi arata retelele salvate adica cea de pe LG si cea de pe iphone,simpla diferenta e ca la lg se conecteaza in momentul in care se deschide masina-tableta,iar la iphone nu,si trebuie sa umplu pe la setari di nou.Deci daca se conecteaza automat la lg,ar trebui sa se conecteze si la iphone.Ca si idee,el hotspotul se conecteaza prin wifi cu tableta ,dar daca incerc sa il conectez prin bluetooth,ideea e ca e conectat prin bluetooth la masina ptr tele.

Vezi că iOS 13.1-2 are hotspot conectat permanent. Nu știu dacă asta se referă direct la problema ta. Sincer, nu am înțeles ce problemă ai, dar mă bazez că Tudor ți-a dat un răspuns corect.

As dori ca,cand deschid masina tableta sa se conecteze direct la internet,asa cum o face cu un android lg care are si el facut hotspot si care functioneaza si sau cand redeschid masina,nefiind nevoie sa umblu din nou la setari,practic tine minte sa zicem asa reteaua de hotspot,pe cand iphone desi are deschis-activ hotspotul la deschidera masinei-tabletei nu se conecteaza asa cum o face cu telefonul lg.Cred ca nu retine minte hotspotul.

Ba da, orice iPhone reține automat orice hotspot folosit anterior și îl detectează pe cel atunci disponibil. Am testat asta recent pe mai multe situații. Nu-mi dau seama de ce la tine face altfel, trebuie să fie vorba de setările locale. Verifică și cu un alt iPhone și/sau cun alt telefon pe Android.
P.S. Recitind primul mesaj, deduc că tableta de bord de înțelege mai bine cu LG-ul decât cu iPhone-ul. Problema este la tableta cu pricina, respectiv în softul scris pt ea, așa rezultă din cele ce spui. Poți încerca o resetare a tabletei de la zero, vezi ce se întâmplă. Uneori, resetările pot rezolva problema.

E adevarat,cu telefonul lg se intelege de minune android-android,cum deschid masina ca tableta sa si cuplat la hotspotul mobil de pe telefon,in schimb la ios-iphone nici nu vrea sa auda,desi e salvata reteaua.Am o intrebare cand deschid masina care din cele doua tableta si telefonul e sa zicem principala,tableta cauta telefonul,sau telefonul la deschidere cauta celalalte dispozitive.Daca e sa instalez ceva aplicatii de hotspot,sa le instalez pe tableta sau pe telefon.Merci

Le instalezi acolo unde îți sunt utile, poate pe ambele dispozitive.

Tableta caută rețelele wi-fi disponibile. Telefonul e ca un router wi-fi, nu face decât să anunțe că e disponibil pentru conexiuni. Verifică totuși dacă funcția de hotspot chiar este activată pe iPhone atunci când tableta nu se conectează.

Deci trebuie sa caut o app in playstore care sa faca ce ar trebui sa faca iphone,si sa o instalez pe tableta.Da hotspotul este activ,este pe 1 adica e verde butonul,dar am o nelamurire.Cu hotspotul activ la mine pe iphone wifi se dezactiveaza,deci nu se activeaza in momentul in care activez hotspotul.Am facut proba acum,am inchis hotspotul,am activat wifi,iar in momentul in care am activat hotspotul wifi sa dezactivat.Daca vreau sa activez wifi de pe telefon,imi zice ca persoanele conectate la hotspot vor fi deconectate.

Tu ai o setare ciudată acolo ori un comportament pe care eu nu-l pot reproduce. Tudore, tu îți poți da seama ce ar fi putut face? Hotspot dă semnal altor aparate din rețeaua la care se conectează telefonul, ele trebuie să fie diferite. Eu, de ex., mă conectez la net prin iPhone (Orange), iar din telefon dau semnal, prin hotspot, tabletei (wi-fi) sau calculatorului. În afara zonei U.E., poți avea un router portabil cu card conectat la rețeaua locală, iar ăsta dă semnal aparatelor din apropiere, ca un router wi-fi.

Eu sant aici sa cer un ajutor la problema mea.Asta se intampla.pe telefon nu am decat app necesare de pe app store,telefonul e actualizat la zi,fara jailbreak sau alte prostii.Unde e gresit?Ce se putea face ,sau ce as fi putut face ?

Vicențiu, am dat cumva impresia că nu am dori să te ajutăm? Suntem niște utilizatori de mac/iPhone/iPad care, uneori, știm mai mult ca alții, alteori mai puțin și, deci, învățăm unii de la alții. Eu unul nu pot reconstitui cum și ce ai setat acolo că se întrerupe semnalul, la mine nu a făcut niciodată așa. Ca să ajuți trebuie să ai o situație reproductibilă la modul real, altfel este greu sau imposibil.

Funcția de hotspot înseamnă partajarea unei conexiuni 3G/4G prin intermediul unei rețele wi-fi creată de telefon. Pentru a face acest lucru, telefonul trebuie să se deconecteze de la rețeaua wi-fi la care era conectat anterior, pentru că nu poate fi și client, și router, în același timp. Asta înseamnă acea “dezactivare wi-fi” de care vorbești. Telefonul comunică prin wi-fi și după activarea hotspotului, doar că e în modul router și așteaptă conexiuni de la alte device-uri.

Așadar pe iPhone nu ai nimic de făcut decât să te asiguri că funcția de hotspot este activată. Lasă wi-fi-ul în pace.

Hotspotul este activ, in tableta este memorata si conexiunea,numai ca nu se conecteaza decat dupa ce incep eu sa butonez pe la tableta.In schimb la LG,functioneaza struna,cum deschid cum se conecteaza,problema e ios-android.Ma gandeam la o aplicatie ceva care e mai desteapta decat hotspotul pe care il creezi direct din telefon,o app care e mai permisiva cu combinatia ios-android.