Help macbook air mid 2011

Buna. Am si eu o rugaminte, cine ma poate ajuta telefonic cu instalarea unu sistem mac os x el capitan? Contracost evident. Va rog. Sunt disperata ca nu ma pot folosi de el. Cu mac os x lion pe care il am nu pot trece direct la o actualizare ulterioara pe el. Zice ca imi trebuie 10.8 ca sa pot face o trecere de la acest sistem la mac os sierra si am citit in unele locuri cum ca daca as avea instalat el capitan as putea trece la mac os high sierra.

Calm… Ești din București? Modelul suportă ultimul macOS, de ce te-ai opri la Căpitan? Telefonic este posibil, dar ar fi mai simplu să ne întâlnim și să-l punem, în acest timp îți explic cum se face pe viitor.
Dacă nu ești din București, dă-mi mesaj privat și vorbim pe un chat… Ai alt mac alături? sau la un amic?
P.S. Numele este de flăcău, dar pasivul este la feminin? Nu că ar fi un detaliu esențial, totuși…
p.s.2 Câtă memorie are? 2 ori 4?

Deci cum a rămas? Te-ai descurcat? Eu nu-i pricep pe cei care solicită ajutor, apoi tac.

Imi cer scuze. Am facut zacusca azi si nu am mai avut timp sa intru pe site. Am rezolvat. Multumesc mult!

Trimis de pe iPhone 6

Ah, iată cum un forum mac ajută la a prepara zacusca. Gustăm și noi?
P.S. Totuși, întreb: dacă a fost așa de simplu, că ai și rezolvat și ai preparat și zacusca, cum ai reușit așa de repede? Eu nu aș fi reușit… pe bune.

Am dat eu o mana de ajutor.
La instalare, nu la zacusca.
Weekend fain.

Să știi că o zacuscă bună nu se face așa ușor…

Da, m-a ajutat JulianoDamin. A fost destul de greu, dar m-am descurcat datorita lui foarte bine, si nu trebuie sa fiti carcotas cum ca o zacusca buna nu se face asa usor, pentru ca la bucatarie nu cred ca ne egalam. Multumesc totusi ca in Romania asta exista si oameni minunati care, prin intermediul acestui forum m-au ajutat cu problema mea. Asa ca, o zi frumoasa si fara ironii, domnule Cattus.

Trimis de pe iPhone 6

1 Like

Nu eram deloc ironic, ușor-ușor am învățat să prepar unele feluri de mâncare. Zacuscă nu știu să fac, știu însă că, din 10 borcane pe scrie zacuscă, indiferent de origine (acasă ori la fabrică), abia dacă un bocan reușește să fie bun.
În plus, nu eu am făcut primul referire la zacuscă, care nu are – de fapt – nicio legătură cu întrebarea de pe forum. Așadar, ironia mea inițială era pe deplin justificată.

Am intele domnule Cattus. O seara minunata sa aveti!

Trimis de pe iPhone 6

Ei, nu-s sigur că ai înțeles, dar dacă tot sunt domn, domn să fiu.
P.S. Pe acest forum, cuvântul „domn” este interzis, toți suntem „tu”.