Help! Am nevoie de o imagine OS X Lion sau OS mai nou

Salut

Sunt incepator in ale Mac-ului si am un MacBook Pro din 2010 am vrut sa reinstalez sistemul de la zero dar am formatat discul inainte sa fac o imagine butabila a OS-ului. Din AppStore nu ma lasa sa-l iau. Daca incerc sa instalez Lion-ul din AppStore Imi da mesaj “produs momentan indisponibil”. Eu sunt din Bucuresti, ma poate ajuta cineva? Dau o bere RECEEEE :smile:

Merci

Poate fi si alta versiune OS care sa poata fi instalata pe MacBook Pro 2010,

Încearcă Internet Recovery, butează și apasă CMD+R, iar dacă ai netul bun și un pic de noroc, merge așa.

Am incercat, intra in Mac OS X Utilities, dau reinstal Mac OS X, dupa ce dau sa instaleze OS X Lion ma pune sa ma conectez in AppStore iar dupa ce introduc parola petru contul de AppStore primesc mesajul “produs indisponibil momentan”. Conexiunea la net este buna dar nu ma ajuta.

Ma poate ajuta cineva cu aceasta imagine. Vin eu cu stikul pregatit si cu berea la rece :slight_smile:

Da, dar nu azi, nu sînt acasă. Dacă ești din București, poate ar fi mai simplu să ne vedem luni și să o facem pe loc, durează cam o oră. Cu ocazia aia îți povestesc povești cu mac-uri.
Poți instala ultima versiune Yosemite și vei putea instala și viitoarea, Căpitanul. Cîtă memorie ai, presupun că minim 4 GB, da?
În mod normal, dacă ai avut Lion, ar fi trebui să poți instala prin net, de ce nu merge, nu mi-e clar, bag sama că ai formatat discul complet și nu mai ai partiția Recovery.
Pt a avea un boot disc, ai nevoie de un flash USB de minim 8 GB, pregătește-l pt viitor și lasă sistemul pe el, oricum e cel mai rapid așa.

Multumesc pentru ajutor, da am formatat complet diskul, cred :). Luni dimineata din pacate plec din tara pentru 4 saptamani. Daca ne putem vedea maine seara ar fi perfect. In orice caz multumesc inca o data.

Da, nu știu cînd ajung, dar oricum nu foarte tîrziu, Îți trimit prin mesaj privat coordonatele.