Hei

Am de un an un iPhone 8 plus ,am instalat câteva aplicații pe el ,dar acum pur și simplu nu mai pot instala nimic ,nici măcar sa fac actualizări nu mai pot face ,de ce ?

Greu de spus dacă nu dai detalii. Să zicem că intri în Applications și vrei să instalezi o aplicație, oarecare, ce se întâmplă? Nu apare niciun mesaj? La prima strigare ar fi un disc plin la refuz și nu mai e loc de a mai instala ceva, mai alea dacă ai muzică ori multe poze.
Revino cu detalii.

Nu îmi apare nimic ,niciun mesaj ,îmi cere amprenta ,se încarcă puțin iar apoi se oprește și aplicația nu se instalează chiar dacă încerc de mai multe ori

Cattus zice ca ar trebui sa vezi daca spatiul de stocare liber e suficient.
Intri la Configurari>General>Stocare iPhone si acolo vezi cat spatiu e ocupat din total capacitate.
Poate ar trebui sa incerci un restart. Il opresti de tot si il repornesti. Cateodata ajuta.

Ți-a explicat Lucian ce trebuie să faci, deși dacă spațiul de stocare a ajuns la limită de regulă apare un avertisment.
Un restart de asemenea ajută de multe ori.
Dacă ai, cum cred, lipsă de spațiu de stocare, șterge tot ce crezi că nu e absolut necesar.

Multumesc

Deci verifică ce spațiu liber ai, trebuie să vezi ceva ca mai jos. Dacă partea de sus, colorată, atinge marginea din dreapta, înseamnă că nu mai ai unde instala nimic.
Dacă ești pe undeva ca în poza de mai jos, înseamnă că problema e altundeva. Oricum, închide și repornește jucăria și vezi ce face.
IMG_EC86FB7513F0-1

Nu mai am spațiu de stocare ,mersi de ajutor

Păi vezi! Mi se pare ciudat însă că nu apare un avertisment în acest sens. Mă rog, asta este. Șterge ce nu e neapărat util/necesar.

Era duc cauza spațiului de stocare ,am rezolvat