Hard nou si windows pe mac, posibil reintoarcerea la Sierra?

Salutare forum MAC , am si eu o mica problema , mi-am cumparat un hard nou pentru mac am avut bootat pe stick el capitan si am incercat sa reinstalez bineinteles fara succes.
Am bagat un CD cu windows 10 si ciudat l-a luat :)) acum pe mac am windows 10 si merge foarte bine dar vreau sa ma reintorc la Sierra / El capitan daca ma puteti ajuta cum . Am incercat din nou sa bootez pe stick dupa tutoriale dar degeaba tinand cont ca hardul e nou si e formatat pentru windows , nici backup nu mai am.

Preciez am un MACBOOK PRO 2010 dual core .

Trebuie sá ai un stick bootabil cu Sierra ori cu Cápitanul ori cu vrei tu. Pt asta, ín secvența asta, ai nevoie de alt mac pt a face acel disc bootabil de pe installerul Apple, pe care îl găsești pe AppStore. Ai aici detalii cum se face.
W 10 nu se poate instala nativ pe acel model de MBP, deci mirarea ta este justificată, ca și a mea, de altfel. Pe acel model, Apple zice că poți instala cel mult Vista, ca atare nu văd cum ar rula W 10 și să funcționeze fără cusur Bluetooth, airport, sunetul etc. etc.

Am bootat

dar când apasă pe option îmi apare chestia asta și cam atata

Chestia cu Windows 10 instalat „pur și simplu” nu o comentez, deoarece ar trebui să reproduc cu un mac 2010 și nu am timp acum.
Ți-am dat linkul la cum se face un boot flash, trebuie un alt mac, nu știu dacă merge în mașină virtuală și nici nu pricep cum vrei să faci. Trebuie să butezi Sierra de pe flash drive, nu din mașină virtuală, ce să faci cu mașina virtuală?