Garantie Telefoane Mobile

Am auzit ca cei de UTOK ofera garantie pe telefoane de 5 ani de zile si as vrea sa stiu daca este adevarat si daca mai sunt si alte branduri sau modele de telefoane mobile care ofera garantie mai mare de 2 ani de zile. Imi puteti spune toate telefoanele mobile care sunt de vanzare care ofera garantie mai mare de 2 ani de zile si daca cunoasteti despre acest lucru ca exista.

Nu mai bine întrebi la un magazin cu telefoane mobile?

Eu vreau sa cumpar de pe internet unde sunt toate modele si brandurile posibile deoarece daca ma duc la un magazin sunt doar cateva modele care le vand sau cele mai populare si cunoscute.

Păi termenul „magazin” include și magazinele online. Caută sau întreabă acolo.

Eu as fi dispus sa cumpar un telefon smartphone dual sim Allview, E-boda, Evolio sau Utok. Care din aceste marci imi recomandati mai ales cand am probleme cu telefonul si sunt inca in garantie. Daca mai stiti si alte marci de telefoane Dual Sim care nu au telefoane foarte scumpe si care ofera si garantie.

Ești colosal, tu chiar crezi că lumea de aici are timp să-ți facă ție liste?
Eu am AllView, dual-sim, ieftin și cît se poate de bun, rulează Android 4.x, mi se par cele mai bune la raportul calitate/preț. În plus, Made in Romania. Vorba bancului cu muncitorul român și muncitorul japonez, ți-l spun cînd ne vedem. Dacă ești din București, vino mîine la întîlnirea de 10 ani, vezi anunțul mai sus.

Nope, e made in China și rebrănduit cu sigla AllView. Românii fac doar marketing și ceva bibileală software.

Ei, și Apple e, adesea, „made in China”, așa și scrie pe multe mac-uri. :’)