Garantie Amazon EU

Planuiesc sa dau precomanda la ei anul asta pentru iPhone15, pentru ca fata de ai noștri, măcar oferă transparenta si cam respecta termenele de livrări. Iau in considerare Amazon.de, .it, .nl (in principiu cele care livrează in RO). Din câte am înțeles sunt obligați sa ofere in EU garanție de 2 ani (la fel ca la noi). Mă gândesc ca primul an e internațională (iStyle in RO), iar al doilea unde oare? Tot la iStyle? M-aș îndoi, pentru ca Apple oficial oferă doar un an… Ca daca îl iei de la Orange/eMAG/Altex etc, al 2lea an e valabil tot la ei. Deci cine s-a ivit pana acum de treaba asta sau știe sigur cum e?

Nu ar fi mai bine să-i întrebi chiar pe ei? pe iStyle ori pe Noumax?
Am comandat și eu de pe amazon atunci când fie nu am avut opțiune loco, fie prețul era competitiv. Nu mă pronunț în privința iPhone. Ești chiar așa de grăbit să-l ai cu o o zi ori cu o săptămână mai repede? Ce ai iPhone ai? Dacă 14, chiar nu văd graba, doar fiindcă are USB-C? E un avantaj, desigur…

Ai dreptate, le-am și dat deja un mail… aștept sa vad ce zic. Revin cu info când am, poate mai sunt interesați si alții de acest aspect.

Momentan am un 14Pro, dar in fiecare an fac precomanda in primul minut :grimacing: știu, nu e graba, e mai mult o “problema” psihica :joy:) .

A, OK…