„Frequently visited”

Tudore, pe acest MBP 2001, pe care rulez Sierra, dar era la fel și înainte, cu Căpitanul, site-ul ăsta apare primul pe lista „vizitate frecvent”, dar nu apare deloc pe mac mini, deși acolo e cam la fel. Știu că am mai discutat chestia asta, nu reușesc să-i dau de cap și nici nu am dorit să intervin manual. De ce se comportă Safari diferit pe cele două mac-uri?

Intri la fel de des pe Macforum de pe Mac Mini?

Aproximativ la fel, ba uzual, cînd sînt acasă, mai mereu pe mini. Uite cum e pe mini, ar trebui să fie tot primul sau măcar între cele mai vizitate.

De fapt, așa arată uzual și așa arăta și pe MBP, doar recent, nu știu de ce, a apărut macforum primul. Am făcut un backup și restore din mini, cred, și – deși pe mini nu era primul – pe MBP a apărut!
Evident, nu e ceva esențial, dar mă intrigă orice nu-mi pot explica logic.

Singura soluție pare a fi să ștergi toată istoria din Safari și să o iei de la zero. Este un oarecare disconfort, dar macforum.ro apare, în sfîrșit, în lists de site-uri vizitate.

Deci da, dacă ștergi toată istoria din Safari și o iei de la zero, Macforum apare, deocamată a rămas singurul site în listă, deși am făcut asta de 2-3 zile. :slight_smile:

Acum, am ajuns la situația inversă: la „frequently visited” am numai acest forum. :wink:

Când au introdus chestia asta cu siturile frecvent vizitate, mi se părea că ele se sincronizează prin iCloud pe toate computerele/device-urile personale. O fi fost așa sau nu, cert este că acum clar nu mi se mai sincronizează. Pe iPhone am doar două situri frecvent vizitate, pe Mac am 12.

Eu am chestia asta din Căpitan, înainte nu cred că apărea. O s-o iau de la capăt, inclusiv în iOS, să văd unde naiba apare problema.