Flashing question mark

imagine

Salutare , am o problema la un Macbook Pro A1502 , dispare SSD … stie cineva solutia ? A mai patit cineva sa crape SSD pana acuma ?

Da, desigur, SSD-ul este un produs care se poate strica, deși – teoretic – ar trebui să țină decenii. La boot, ? = nu am sistem, ce fac? Posibil ca de vină să fie cablul de conexiune dintre SSD și placă. Mai departe, dacă o poți face singur, verifică ambele situații. Dacă nu, apelează la un flăcău priceput.

Nu e cu cablu modelul Retina , e direct cu conector , faza e ca ma enerveaza , ca merge cate odata … am sa cumpar alt ssd , sa vad diferenta … sau nu stiu …

Funcționarea intermitentă indică un contact defect. Sigur că te enervează, dar asta nu rezolvă problema, trebuie să afli cauza și să o rezolvi. Înainte să cumperi alt SSD, veifică dacă e bun cel existent, mai exact ce anume provoacă acest comportament.

am probat cu alt SSD si la fel… bootez cu Mojave de pe USB si nu imi vede la DIsk Utility decat USB :frowning: a mai patit cineva ceva asemanator ?

Desigur, ai o problemă la conexiunea dintre Hdd/ssd și placă, posibil să fie o problemă ușor de rezolvat. De aceea ți-am și recomandat să nu te grăbește să iei un SSD nou, ci să identifici cauza, apoi să iei o decizie.