Salut.am instalat aplicația pe iPad dar tot nu pot deschide fișierul din seap semnat electronic.imi spune ca nu e un pkcs#7 valid. Mersi
La mine a mers fără probleme, nu am alt răspuns.
Buna! Imi explicii si mie pasii necesar pentru deschiderea fisierelor cu aplicatia mai sus mentionata? Incerc pe ipad si pe iphone si nu reusesc.multumesc
Nu mai am iPad, dar pot reproduce din memorie. Eu nu folosesc asemenea fișiere, am avut nevoie o singură dată și mi-a reușit.
Pui fișierul p7s undeva pe iPad sau în iCloud sau în alt nor și îl deschizi cu aplicația menționată, apoi îl salvezi în format deschis. Cum ai făcut și nu ți-a ieșit?
Dacă scrii așa, e greu să-mi dau seama ce/cum ai făcut și nu ai reușit. Mie mi-a ieșit din prima.
Explică mi te rog salvarea în format deschis!Ms
Format deschis = format editabil, de ex doc, docx, rtf etc.
Un PDF este semi-editabil (inițial era un fișier „închis”), deoarece poți face adnotări, sublinieri, dar nu poți modifica formatul inițial, care este, practic, o poză a documentului.
Buna seara.
Nu știu daca este un topic închis, dar, pentru cine are nevoie, am făcut o aplicație simplă care face decriptarea fișierelor p7s/p7m. Cine o doreste, o poate descarca de aici: P7 Decrypt.zip
Seara buna.
Mulțumim, poate ar fi bine să-l salți pe macupdate.com, cert ar avea nevoie și alții de așa ceva. Eu nu prea, dar fi-meu da, îi trimit acum linkul.
A mers super usor dupa ce am reusit sa deschid aplicatia, aparea un mesaj de eroare cum ca nu poate fi verificata de Apple. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, mersi frumos!
În Sequoia, în toate cazurile când aplicația nu are o semnătură digitală avizată de Apple, apare mesajul că nu se poate deschide, cu opțiunea să o arunci la coș.
Nu o aruncați, evident, așteptați câteva minute, apoi mergeți la preferințele de sistem/preferințe și securitate și mergeți mai jos cu mausul până spre capăt. Vă va apărea aplicația cu pricina, puteți bifa să se deschidă și apoi reveniți la ea și o deschideți. Mie mi-a apărut chestia asta și cu un fișier salvat din Safari (nume.webarchive). Nu pot pune captură de ecran, deoarece aplicația sau fișierul respective sunt acolo până când se face clic de confirmare.
Când apare un astfel de mesaj, mergi în folderul /Applications, caută aplicația cu pricina și deschide-o cu click-dreapta sau Ctrl+click. Va apare acelaș mesaj, dar cu alternativa Open. Asta doar prima dată. După ce ți-ai asumat răspunderea și ai deschis aplicația, aceasta se va deschide normal de acum înainte.
Fenta asta simplă nu mai merge în Sequoia! Înainte de Sequoia da, mergea cu clic dreapta. Bag sama că nu ai instalat Sequoia sau nu ai dat peste secvența asta până acum.
Nu știu ce să zic. Am Sequoia pe un Mac și la mine merge. Drept este că nu am Mac cu procesor M.
Posibil să fie numai pe M-uri. De problemă m-am lovit în urmă cu vreo două luni când am făcut update la SyncTwoFolders chiar de la dezvoltator, el mi-a explicat procedura. Dacă zici că pe Intel cu Sequoia merge modul „clasic” ar fi mult mai simplu, evident.
Mai există și metoda prin care introduci următoarea comandă în Terminal: “sudo spctl --global-disable” (fără ghilimele). Apoi enter și te autentifici cu parola. Apoi verifici în system preferences
Din nou, nu știu dacă șmecheria merge pe M-uri.
Mda, ar fi bună, totuși nu dezactivez funcția, ocaziile de a folosi aplicații fără semnătura Apple sunt foarte puține în cazul meu, cel puțin. Mă gândesc că n-au pus-o degeaba, este un nivel în plus de protecție.
Flăcăul care a creat SyncTwoFodlers, un francez (foarte bună aplicația, o folosesc de ceva timp) mi‑a spus că semnătura asta costă, iar aplicația lui e gratuită sau dai €6 pt a dispărea avertismentul ăla enervant. Eu i-am dat suma, mi se pare corect să plătești o asemenea sumă modestă pt o aplicație pe care o folosești curent.