Eveniment Apple, 12 septembrie

Evenimentul Gather Round va fi prezentat de Apple, pe 12 septembrie, ora 20.00 (RO).

Vedeta va fi iPhone-ul, cel mai probabil, cu ceva leak-uri despre Xs, mai mare.

Ca de obicei, evenimentul va fi transmis live pe apple.com.

Eu unul îmi doresc un iOS mai pesonalizabil pe zona „scriitoricească”, să zic așa și cu interfața spre macOS. Apple pare a nu pricepe ori se face că nu pricepe faptul că una e să ai un OS pt ecrane de 4-7 inci, alta pe ecrane de 10-13 inci. Alte companii au priceput demult asta.
Da, un MBA și un mini actualizate mi se par bine venite, nMB este un MBA mai șmecheros și mai frumos, nimic mai mult. Cele mai de succes produse Apple sunt cele lansate înainte de 2010: MBA, mini, iPhone. MBP nu prea mai e pro, e doar un MB mai puternic.

1 Like

A început! Cu Watch.

cri-cri-cri… :smiley:

L-am pierdut :frowning:
Astept sa apara Mojave in AppStore si, avand in vedere cele 3 telefoane (nu spun “noi”), un nou iOS sau macar un update semnificativ.
Stiu, stiu, vrabia malai viseaza.

A disparut butonul Home :confused:
Si nu avem 3D Touch pe Iphone XR

Butonul Home a disparut de anul trecut, cu X.

Asta aștept și eu. M-am prins care a filosofia Apple: nu se spune corect „macOS merges with iOS”, ci „iOS and macOS overlap”. Ca recent posesor de iPad 2017, pot spune că, în general, iPad-urile sunt folosibile până la clipa când vrei să scrii ceva serios, cum am eu nevoie. Dar, mă rog, ne adaptăm din mers, bibilești acasă ce nu poți direct în tabletă.

Iti recomand Scrivener. Pe laptop este genial. Sunt sigur ca nu dezamageste nici pe iOS.

Îl știu… deocamdată, pe iOS am Pages și Mellel, eu sunt pe Nisus care, din păcate, deocamdată nu are versiune iOS. Nu are rost să trec la alt procesor de text, dar îl voi testa mai mult. Eu am licență pt v. 2.x.x, văd că acum au 3 cu un discount pt vechii useri. Dat fiind că nu l-am prea folosit (l-am luat într-un bundle) nu știu dacă fac acest upgrade. Poate da… Aplicația mi-a plăcut totdeauna, dar fiind deja fixat pe Nisus și, anterior, pe Mellel, nu am chef să mai învăț alta.

Voi chiar folosiți 3D touch? Eu îl am, dar nu m-am obișnuit să-l folosesc. Cea mai mare problemă cu XR, în opinia mea, este rezoluția ecranului, mult mai gravă decât lipsa 3D touch.

1 Like

Raman la 8 Plusul meu, nu am de ce sa il schimb. Multe noutati nu au fost introduse anul acesta.

1 Like