Emulator pentru MacBook Pro 2022

Buna! Ce emulator îmi recomandați pentru MacBook Pro 2022, anumite aplicații de la facultate nu rulează pe macOS

Pe calculatoarele Apple cu procesoare din seria M nu se poate emula Windows. Mai exact, se poate emula Windows ARM, dar nu există aplicații pentru varianta asta.
Despre ce aplicații vorbești? Menționează-le.

Ah, mulțumesc. TopoLT, Surfer, QGis

Dacă ai musai nevoie de aplicații de Windows, dar vrei să ții acel mac, îți iei și un notebook cu Windows. Fiica mea studiază arhitectura și a trebuit să-i iau un Surface pt secvențele când musai Windows. Nu-i place să lucreze pe Windows, dar trebuie să ne adaptăm situației existente.

P.S. Eu văd că QGIS are versiune de macos. Ai instalat-o și nu merge?
https://www.qgis.org/en/site/forusers/download.html

1 Like

Am încercat acum aproximativ o luna și nu a mers, încerc din nou acum. Și mulțumesc mult pentru răspuns. Greșeala a fost a mea ce-i drept, am căutat cel mai bun laptop pentru autocad și nu am luat în considerare celelalte aplicații…

QGIS văd că are versiuni și pt tablete, inclusiv pt iPad. Deci eu zic că cel puțin această aplicație ar trebui să-ți meargă pe acel mac, ba chiar și pe tabletă, oricare.

Așa mi-a apărut și data trecută

Asta apare de multe ori! Clic dreapta, apoi alegi Open/Deschide. Este un mesaj care va apărea de multe ori dacă aplicația nu are cod intern de validare.

1 Like

Mulțumesc frumos! Am reușit.

Deci o aplicație din cele 3 merge. Mai ai de rezolvat cu celelalte două: ori o aplicație care face același lucru în macOS sau un laptop cu Windows!

Reține că secvența clic dreapta apoi Open se face doar prima oară când deschizi aplicația, după care pornește normal. Vei întâlni de multe ori chestia asta, este o protecție suplimentară introdusă în urmă cu multe generații macOS. Sunt multe aplicații, unele bine cunoscute, care nu au cod intern Apple de validare.