Emulator de DVD

Am nevoie de un emulator de DVD, ceva care să nu conducă la afișarea mesajului „please insert de DVD”. Fi-mea are niște DVD-uri cu jocuri și, deși le-am luat „pe bune”, aplicația cere să ai discul în unitatea optică. Necazul este că nu mai există unitatea optică, iar una externă este incomodă. Nu a scos nimeni ceva deștept care să păcălească sistemul că există discul în unitate? Am dat peste un Daemon, dar nu merge, adică nu șmecherește sistemul. Parcă am văzut ceva pe net, dar nu am fost precaut să descarc aplicația, să fie acolo, că nu strică la dosar.

Nu merge cu un DMG făcut după DVD și montat în Finder?

Nu, orice șmecherie de acest fel nu merge. Cică Toast ar ști, cred că mai am pe undeva o versiune mai veche. Am vrut să-mi fac o copie de siguranță după Sims 3, în caz că se zgârie, deci era copie oarbă după disc original, nici asta nu a mers, a vrut DVd-ul original, nimic altceva.
Dacă nu găsesc ceva, soluția va fi să văd dacă există cumva versiuni mai noi, cu sau fără bani suplimentari, care nu mai cer DVD real.
P.S. Am văzut săptămînile trecute așa ceva, eram grăbit și am uitat cum îi zice, iar pe căutare pe google cu key words gen „dvd emulator”, „virtual dvd” etc. nu reușesc să găsesc.