Dualboot Windows 8 pe OS 10.9.5

Salut.Apelez din nou la forum,deoarece am nevoie de internet explorer ,deoarece cu el pot sa fac operatiuni la banca ,cu alte browsere pot sa intru,sa vad sa etc,dar nu pot incarca cardul online.Deci care ar fi optiunea de a avea int expl pe imac,sau sa trag wind pe os.Am incercat urmand pasii de dual boot de pe youtube,dar cand folosesc bootcamp,nu ma lasa sa bifez ultima optiune cea ; instaleaza windows 7 sau o optiune ulterioara ;, practic nu pot sa bifez ca sa pot sa dau next .Sa fie oare din cauza ca eu hardul lam partitionat in 3 si mai este cred ca partitia cu os x.

Da, cel mai probabil nu-ți merge Bootcamp din cauza partiționării hard discului.
Eu prefer Parallels în loc de Bootcamp, e mult mai flexibil, mai ales dacă ai nevoie doar ocazional de Windows (merge foarte bine oricum).

Salut.Pai cum sant nou in OS apelez la bunavointa altora care sant mai vechi.De unde si cum fac cu ala.Este deaja instalat in osx.Merci

Ce bancă mai cere azi musai IE și Win? Cred că nici una. Sau vrei să spui că lucrezi în domeniul bancar și ai musai nevoie de IE pe windows?
Altfel, da, ca să pui Win nativ pe un mac, pașii sînt clar descriși:

  1. OS X pe O SINGURĂ PARTIȚIE;
  2. Boot Camp pt a face partiția și a descărca driverele pt Windows
  3. BC pt a instala Win
  4. Instalat driverele create la #2, b.
    Dacă tu ai deja mai multe partiții, nu poți instala prin BC. Unii scriu pe net că merge și cu mai multe partiții, Apple zice că nu. Eu am instalat Win prin BC de mult, nu mai știu exact de modificări mai sînt acuma, în esență e la fel ca la început. Acum se poate instala și dintr-un flash drive pe care-l face tot BC.

intensa san paolo italy
dar cu siguranta de pe int exp merge sa incarc.nu muncesc in domeniul bancar.

iar acum ca si browsere am opera si safari.Banca imi zice ca din motive tehnice nu poate sa ,.Acum stiu ca Os e mai diferit ,nu cred ca cei de la banca imi limiteaza acesul ca am os x

Chiar nu știam că mai există bănci așa înapoiate în domeniul IT. Și dacă ai avea un iPad sau un Android nu ai putea accesa contul?
Mă rog, dacă trebe, trebe, vorba bancului. Dacă numai pt asta ai nevoie de Windows, pune un sistem emulat și un Windows care cere resurse minime, un xp sau Vista, alea mai noi pe 64 biți merg greu emulat.

Am si un ipad Air 2,dar nu am incercat de pe el.Inapoiate cu siguranta nu sant bancile,acum nici nu stiu sigur unde e buba,la mine sau la ei.Ca imi aduc aminte cand aveam windows a mai facut ceva probleme din cauza antivirusului,si era un antivirus original.Nu stiu ce sa zic ,o fi ceva de setat la browsere,la antivirus,ceva certificate.

Păi nu ai fost minim curios să vezi dacă accesezi site-ul băncii de pe iPad? sau de pe un Android? Mi se pare puțin probabil să nu meargă.