Downgrade de la iOS 8.4.1 la iOS 6.1.3/6.1.4

Buna ziua.
Am un iPhone 5 model A1429 de 32GB si recent i-am facut update la ios 8.4.1 de la 6.1.4,versiune cu care a venit cand l-am achizitionat acum un an.In primele zile am fost oarecum incantat de noua interfata a softului dar in afara de posibilitatea catorva aplicatii pe care ios 6 nu mi permitea sa le descarc nu este nimic deosebit,ba chiar se misca destul de greoi fata de 6,care in opinia mea era mult mai fluid. Am inteles ca Apple nu mai semneaza versiunile de ios decat de la 8 in sus,facand astfel imposibila revenirea la versiunile de soft anterioare.Totusi am mai citit pe forumuri ca prin diverse programe precum iFaith sau Tinyumbrella s-ar putea face totusi downgrade,singura problema fiind necesitatea verificarii de catre serverele apple in momentul downgrade-ului a versiunii si aici posibilitatea de a apare vreo eroare in timpul downgrade-ului.Mentionez ca telefonul nu are si nici nu i-am facut jailbreak.
Mentionez ca am descarcate doua versiuni de iOS care itunes la recunoaste cand dau restore si anume:

-iPhone5,2_6.1.4_10B350_Restore
-iPhone5,2_6.1.3_10B329_Restore

In momentul in care selectez una din aceste versiuni itunes imi spune ca telefonul va reveni la aceasta versiune si va fi verificata versiunea de serverul Apple.Aici ma tem sa nu apara vreo hiba in momentul downgrade-ului si sa ramana telefonul in recovery mode sau in DFU mode.
Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta problema?

Multumesc anticipat si o zi buna.

Înainte de a face upgrade la iOS 8, ți-ai salvat acei “SHSH blobs” folosind Tinyumbrella? Dacă nu, atunci adio downgrade, nu te mai poți întoarce la iOS 6.

Nu din pacate,nu am stiut ca trebuie salvate:(

Sa inteleg ca nu mai exista nicio alta solutie?

Nu știu dacă există altă soluție, dar te sfătuiesc să te obișnuiești cu iOS 8. După un timp nu o să-ți mai pară greoi.

Peste două zile apare iOS 9…

E tămbălău mare cu downgrade la iOS, bucură-te de noul sistem.

E ciudat ca itunes la versiunile pe care am spus ca le am descarcate nu-mi spune ca firmwave-ul n-ar mai fi compatibil,insa ma tem ca daca ma apuc sa-i fac downgrade sa nu-mi dea vreao eroare.

Că ți-ar da eroare nu ar fi nimic, mai nasol este că poate muri. Încearcă mai degrabă să găsești un flăcău priceput la șmecherii d-stea, sînt mulți acuma peste tot, aproape la orice colț de stradă.

Multumesc frumos pentru recomandare.