Buna ziua.
Am un iPhone 5 model A1429 de 32GB si recent i-am facut update la ios 8.4.1 de la 6.1.4,versiune cu care a venit cand l-am achizitionat acum un an.In primele zile am fost oarecum incantat de noua interfata a softului dar in afara de posibilitatea catorva aplicatii pe care ios 6 nu mi permitea sa le descarc nu este nimic deosebit,ba chiar se misca destul de greoi fata de 6,care in opinia mea era mult mai fluid. Am inteles ca Apple nu mai semneaza versiunile de ios decat de la 8 in sus,facand astfel imposibila revenirea la versiunile de soft anterioare.Totusi am mai citit pe forumuri ca prin diverse programe precum iFaith sau Tinyumbrella s-ar putea face totusi downgrade,singura problema fiind necesitatea verificarii de catre serverele apple in momentul downgrade-ului a versiunii si aici posibilitatea de a apare vreo eroare in timpul downgrade-ului.Mentionez ca telefonul nu are si nici nu i-am facut jailbreak.
Mentionez ca am descarcate doua versiuni de iOS care itunes la recunoaste cand dau restore si anume:
-iPhone5,2_6.1.4_10B350_Restore
-iPhone5,2_6.1.3_10B329_Restore
In momentul in care selectez una din aceste versiuni itunes imi spune ca telefonul va reveni la aceasta versiune si va fi verificata versiunea de serverul Apple.Aici ma tem sa nu apara vreo hiba in momentul downgrade-ului si sa ramana telefonul in recovery mode sau in DFU mode.
Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta problema?
Multumesc anticipat si o zi buna.