Dezinstalare comenzi de pe ecranul de blocare

Buna ziua. Stie cineva daca pot dezinstala cele doua comenzi, repectiv “lanterna” si “camera foto” de pe ecranul de blocare al unui Iphone X? Atasez foto cu sageti rosii catre cele doua comenzi.
Multumesc anticipat!

comenzi

Nu pricep de vrei să faci, la mine sunt așa, ca mai jos.
IMG_2179

Acelea din urma sunt ok, insa cele doua de pe ecranul de blocare vreau sa le dezactivez (lanterna si aparatul foto) deoarece le gasesc deseori active in buzunar, chiar daca am ecranul blocat cu cod sau face id!

Screenshot 2020-05-11 at 08.38.28

Am incercat setarile acestea dar nu au efect si asupra celor 2 iconite din ecranul de blocare. Am impresia ca sunt predefinite si nu se pot elimina.

Le-am eliminat:
IMG_2181

Cred ca nu am fost eu prea explicit. Din acest ecran le pot elimina si eu dar pe mine ma intereseaza sa le elimin din celalalt ecran, adica cel de blocare din foto de mai jos. Am marcat cu sageti rosii cele 2 iconite pe care vreau sa le elimin:
comenzi

Nu știu cum ai ajuns să ai alea acolo, încerc să reproduc secvența, poate cineva de pe forum e mai priceput la secvența asta!

Este un Iphone X, iar lanterna si camera foto au fost predefinite, de la bun inceput. Fiul meu, pe Iphone 8 plus, nu le are! Vreau sa scap de ele, ma dispera cand scot telefonul din buzunar si ma trezesc cu lanterna aprinsa!!

Nu știu dacă treaba asta are legătură cu modelul telefonului, posibil. Nici eu nu le am acolo și nici nu știu cum le-aș putea pune dacă le am. Posibil să fie o setare care apare numai dacă ai X.

Nu le poți elimina de pe lock screen, dar dacă dezactivezi “tap to wake” (din setările de Accesibilitate) atunci nu le vei mai activa din greșeală.

Asa este, am dezactivat “tap to wake” si e ok. Multumesc tuturor pentru sfaturi!

Eu nu am chestia asta, apare doar la X și/sau la modelele mai noi, da?

Da, cred că au introdus acele butoane de la iPhone X încoace.

Aha, e bine de știut dacă mă aduc la zi cu iPhone-ul, nu e o prioritate pt mine, acest 6S plus este suficient. Mă joc bine table pe el!