Cumpăr Macbook Pro 15.4 2015

Salutare, la sugestia unui prieten care activează pe acest forum am hotărât să postez aici următoarea cerere.

Mă interesează să achiziționez un MacBook Pro model 2015, de 15.4 inch. Îl voi folosi la editare foto și audio în regim amator. Sunt limitat la buget (5000 de lei), nu mă încadrez la unul nou.

Rugămintea mea e, dacă știţi le cineva care vinde un astfel de model, cu low cycle count, eventual cu garanție Apple sau dacă știţi o persoană serioasă de la care pot cumpărat, vă rog să mă contactați (mesaj privat) sau aici.

Mulțumesc

Păi urmărește zona și du-te și pe okazii ori pe olx, ai destule oferte și acolo.

Eu l-am sfătuit să scrie (și) aici. A cutreierat OLX-ul și okaziile, dar am mai zis-o și altă dată: fiind un forum aici, poate se găsește vreo cunoștință, ceva, decît să ne trimitem unii pe alții pe alte link-uri (deja vizitate). :slight_smile:

A, și a încercat și la variantele de care mi-ai zis cîndva, fără succes (deocamdată).

1 Like

Dacă te duci pe olx.ro și dai la căutare „macbook pro 2015” ai destule oferte, inclusiv un model sigilat, dar – evident – mai scump, dincolo de suma alocabilă, dacă pricep bine. Deci nu că nu ar avea ce cumpăra, ci – mai degrabă – ce vrea el este mai scump decât își permite. Cunosc f. bine situația!
P.S. La suma disponibilă văd destul MBP 2015, dar la 13 inci. Acuma depinde ce e mai important pt el, să fie 2015 la 15 musai sau poate fi 2015 la 13, eventual.

Încercăm să împăcăm și capra și varza, cum s-ar spune. Prefer totuși un mac de 15 inch. Bugetul mai poate fi mărit puțin.

Ideea postului e: cu cât arunci mai multe undițe, cu atât șansele de a prinde ce trebuie sunt mai mari. Plus că, în general, am mai multă siguranță când cumpăr de pe un forum decât de pe olx.

eu cred că pe olx ai deja câteva oferte tentante.

1 Like

Vorba lui Cattus, chiar sunt cateva oferte tentante pe olx, cat si in buget, dar pentru unul 13".
La 15" situatia se schimba foarte mult, si nu cred ca o marire mica de buget ar rezolva situatia.
E buna si gandirea cu unditele, dar nu.ti face prea mari sperante.
Succes, oricum. Daca se iveste ceva, voi scrie aici.

1 Like

Are și de 15 ceva. Acuma, știi cum e, mulți cer f. mult pe ideea că au de unde să lase. Trebuie întrebat dacă discută și dacă lasă mai jos. Dacă nu vrea, înseamnă că nu vrea să vîndă. Cine are, să zicem, 6000 lei cash nu ia s.h., că avans pe unul nou și restul dă în rate, de ex. Un s.h. bun se ia cu sume între 1500 și 3000 lei, mai sus de 3500 trebuie să fie deja ceva f. bun sau vînzătorul cere ca să ceară.

1 Like

Rezolvat cu ajutorul prietenului Adrian. Mulțumesc, se poate închide.

Acest subiect a fost închis automat după 28 de zile. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.