Cum facem un stick USB bootabil cu Yosemite în Windows

Salutare. Se poate realiza un stick botabil cu yosemite folosind windows’ul?

Filmulețul următor zice că se poate (n-am încercat). Detaliile despre softurile folosite sunt pe pagina de YouTube a filmului.

eu am descarcat yosemite format dmg…in videoclip e format img.

am incercat si cu transmac…am stat sa imi faca stick-ul aprox 4 ore si degeaba…nu il vede

Cine nu îl vede? un mac ori un PC? Eu presupun că acel tutorial e pt cei care doresc un boot flash pt a instala pe un PC sau greșesc? Altfel nu văd de ce s-ar chinui cineva să facă pe Windows un boot flash pt mac cînd merge ușor și rapid pe un mac.
Sau ar fi secvența cînd macul nu are deloc sistem (de ex. un disc nou etc.) și omu nu are la îndemînă un alt mac, dar are un PC?

Am nevoie sa imi instalez softul pe macbook si singurul sistem de operare pe care il am e windowsul.

Eu zic că te vei chinui și vei pierde timp. Unde locuiești? E chiar așa de greu să ai un mac prin zonă?

pe la piata romana/ universitate

După felul cum scriai, credeam că stai pe undeva prin deșertul Arabiei. Păi în București ai tu probleme cu un alt mac? :slight_smile:

Daca nu toata lumea are mac… Ce as putea sa fac? :)) era bine daca stateam pe undeva prin desert… Nu mai era asa frig:))

N-are, dar ocurența a mult mai mare acum decât în urmă cu, să zicem, 10 ani.

Și de ce nu-l pornești în recovery, instalezi cu ce a venit și după aia faci upgrade?

Un răspuns simplu ar fi că asta durează de x ori mai mult decît o instalare după un flash, în funcție și de viteza de descărcare.

Din data recovery, dadeam pe restore si cand bagam id apple, imi afisa: “This item is temporarily unavailable. Please try again later”. Pana la urma am rezolvat cu un flash

Salut
Am cumparat de curand placa de baza Gygabite Z97X-UD3H, procesor I7 4770, memorie 32 giga crucial balistix, SSD Samsung 250 Gb Evo si am nevoie de un stic bootabil Yosemite. Platesc contravaloarea stic + yosemite la ridicare prin curier, sau personal daca e cineva din Craiova
Ma poate ajuta cineva ? tel 0745313759
multumesc

salut
ma poate ajuta cineva cu un usb bootabil facut pe MAC cu yosemite dar numai in UNIBEAST si sa-mi puna pe el si multibeast ?
multumesc
http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/143976-unibeast-install-os-x-yosemite-any-supported-intel-based-pc.html