Cum efectuăm apeluri telefonice de pe Mac, din Yosemite

Având Yosemite pe MacBook Pro și iOS 8 pe iPhone 4S, atunci când mă apelează cineva pe telefon pot răspunde și de pe Mac. Dar cum fac dacă vreau să sun eu de pe Mac pe cineva?

Dacă persoana se află deja în aplicația Contacte atunci dăm clic pe iconul Audio:

Dacă vrem să apelăm un număr oarecare, atunci deschidem aplicația FaceTime, scriem numărul în căsuța de căutare (stânga-sus) și apăsăm pe iconul cu receptorul telefonic:

Evident că cineva deja s-a gândit să facă o aplicație pentru apeluri telefonice pe Mac: Continuity Keypad.

1 Like

E contorizat, oare, ca apel in abonamentul sau cartela telefonica?

Evident, apelul se face prin intermediul telefonului. Condiția e să ai ambele device-uri în aceeași rețea wireless.

Salut, am achizitionat un Mac BooK Pro, in speranta ca-mi v-a usura munca… dar se pare ca nu. De la bun inceput spun ca nu stiu sa lucrez OS x, am fost fan Iphone. Dorect ca atunci cand vad un nr de tel pe net sa-l pot apela direct cu un clic si sa se faca corelararea automat la telefon asa cum se intampla atunci cand sunt sunat pe Iphone sau ceva de genul cand apelezi prin Skipe. Lucrez intr-un domeniu in care fiecare secunda conteaza mult… Va rog ff mult sa ma ajutati in acesta privinta, deoacere trebuie sa existe o aplicatie care sa faca acest lucru. Multumesc.

Urmează instrucțiunile de aici pentru a activa Continuity. Dacă totul funcționează OK atunci vei putea să apelezi numere de pe paginile web din Safari.