Cortana vine pe iOS

The Verge ne anunță că Microsoft are planuri de a porta Cortana, asistenul lor personal, pe iOS și Android. Deja nu mă mai miră, produsele Microsoft sunt deja disponibile pe cele mai importante sisteme de operare mobile, de la suita Office, până la hărțile Nokia. Sunt curios însă cât de mult se va putea infiltra Cortana în iOS, pentru că pe Windows Phone are voie să citească și mailurile, pentru a putea fi mai de folos printr-un profil mai bine conturat al utilizatorului.

Nici Apple nu-i va lăsa să facă asta și nici Microsoft nu cred că are de gând să ofere pe iPhone toate chestiile de care e în stare Cortana. Mai degrabă va fi ceva de genul „vedeți ce tare e Cortana? pe Windows Phone e și mai și! :wink: buy Windows :wink:"

Cortana e tare. O stiu din Halo :smile:
Numai sa nu le incurcam. "Cortana da-mi-o pe Siri, te rog"
Fiecare cu preferintele lui.

E greu să ai o părere despre Cortana, pentru că dacă vrei să o folosești pe un Windows Phone, trebuie să-ți setezi limba engleză și locația undeva prin SUA. Cam aiurea. Bine, nu că Siri m-ar ajuta dacă am nevoie să știu ce film rulează la cel mai apropiat cinema de mine, dar folosesc mai des Siri decât foloseam Cortana.

Parerea nu e fata de Cortana de pe sistemele de operare, ci cea din jocul Halo :smile:
Aia e tare.
Cat priveste utilitatea ei sau a lui Siri pt cei din Romania e destul de firava.