Cont iTunes și appstore

Salut, sunt posesorul unui iphone se și e prima dată când mi-am făcut un cont Apple. Problema este că în appstore după ce vreau sa instalez o aplicație îmi dă să selectez “revizuiți” și după ce completez tot ce îmi da, scrie cu roșu “please contact to iTunes to complete transaction”.

Cred că trebuie să introduci un card bancar, chiar dacă nu cumperi nimic contra cost, ci doar chestiuni gratuite.

Am încercat dar fără nici un rezultat!

Bun, deci mergi pas cu pas cum scrie pe ecran. Mesajul ăla este legat de o tranzacție, deci cumperi ceva, iar acel ceva nu se finalizează. Am făcut demult setarea asta, nu mai țin minte, dar trebuie să pui un card valid, real și cu data de expirare undeva înainte. Orice card este verificat și, dacă nu sunt date reale, tranzacția este respinsă. Sau dacă acel card nu e valabil pt tranzacții externe etc.
Eu nu am alt sfat, poate alții de aici știu vreo șmecherie.

Ms am încercat și cu card și fără card și tot același mesaj îl dă.

Dom’le, dacă mesajul este „“please contact to iTunes to complete transaction”.”, înseamnă că e o chestie de bani, dacă nu completezi cu un card valid pt tranzacții internaționale te chinui degeaba. Cum adică „și cu card și fără card”? Păi cum faci tranzacție fără card?

Pai da dar este și obținea fără card.

Și da acela este mesajul.

Dacă vrei fără card, atunci îți trebuie o adresă validă din USA. Grijă, adresă cod totul să puște. Eventual caută o cafenea mică, sau o altă afacere mică și speră că cine este acolo nu are sau nu are nevoie de un cont iTunes. Inclusiv aplicațiile gratuite se cumpără, 0$$, dar se cumpără.

Eu nu-i recomand să-și facă cont USA. Mai devreme sau mai târziu o să vrea să cumpere pe bune o aplicație și va realiza că nu poate.

Nici eu nu recomand. Isi va face la un moment dat si cont RO. Aplicatiile “cumparate” din contul USA nu se pot updata daca esti pe MAS in contul RO si nici invers. Dar cererile de update se fac pe ip. Deci vei fi notificat ca ai aplicatii de updatat si nu vei stii de ce nu se poate. Si Purchased apps sunt amestecate, nu vin pe conturi.

Asta încerc să-i spun și eu de vreo 2 zile, el nu și nu…