Conectare Xbox one pe un imac 27 ,late 2013

Salut.As dori sa stiu daca si cum se poate conecta un xbox one care are port hdmi,sa il conectez la un imac de 27 late 2013 pe care am 2 intrari Thunderbolt.Mentionez ca as dori ca fiul meu sa se joace pe xbox,iar eu sa fac captura pe imac,sau daca este alta solutie alta varianta in a inregistra tot de pe xbox pe un imac.Daca esto o varianta pentru windows e si mai bine ca as avea bandicam soft de captura,iar imac e in dual boot macos cu wind10.Multumesc

Ar trebui să scrie la instrucțiunile pt xbox. Teoretic, ai nevoie de un adaptor ThB 2 la HDMI, sunt uzuale, unele relativ ieftine, cele Apple mai scumpe. Cele 3rd party sunt, în general, OK, nu am avut necazuri cu ele, uneori da, de ex. după somn nu mai detectează monitorul. Oricum, e o achiziție utilă la casa oricărui macuser. Vezi și pe olx ori pe la jumate ori pe okazii ce oferte ai, am luat și eu, am și original Apple, toate merg.
P.S. De ex așa ceva sau așa ceva etc. etc…
P.S. Ah, acum îmi dau seama că tu vrei să folosești iMacul ca ieșire pt XBox… Știu că unele generații de iMac-uri puteau fi folosite pe secvența de monitor, nu știu dacă ăla merge pe secvența asta. Ai o poveste aici și o alta aici.

eu vroiam sa pot sa fac captura pe ecran cu bandicam,dar am reusit in windows 10 tot pe imac,deoarece am dual boot.Pe windows il conectam prin wifi dar ,am cumparat un adaptor thundebolt to hdmi,si merge bine.

Ba are intrare Thunderbolt, dar 3 = USB-C (ca mufă, viteza e mai mare pe ThB 3). Ca să te conectezi pe ThB 2 trebuie adaptor ThB2 la 3 = USB-C sau invers. Eu am, dar nu pot testa secvența, deoarece nu am cu ce.

Am incercat cu diverse adaptoare dar semnal extern - video eventual audio - NU intra in noile monitoare iimac 27 5k in vanzare din august 2020,iara consolele Xbox sau PS4 nu folosesc decat HDMI Ar mai fi solutia eyetv sau o alt dispozitiv de captura, dar nu stiu daca merita tinut iMac pornit ore bune doare ptr. un joc pe consola. Monitor separat cumparat.:frowning:

Nici nu prea au putut vreodată, cu excepția unei serii scurte de acum ceva ani buni. Nu mai țin minte ce serie de iMac-uri a putut fi folosită și ca monitor extern, oricum nu una recentă. Întrucât nu pot reproduce, dau linkul la cum se poate face/se putea face:

:+1: :+1: grazie

Da, deci a fost seria de iMac-uri produsă între 2009 și 2014, dacă nu pici pe seriile alea, nu ai cum le folosi ca monitor extern.