Conectare Xbox one pe un imac 27 ,late 2013

Salut.As dori sa stiu daca si cum se poate conecta un xbox one care are port hdmi,sa il conectez la un imac de 27 late 2013 pe care am 2 intrari Thunderbolt.Mentionez ca as dori ca fiul meu sa se joace pe xbox,iar eu sa fac captura pe imac,sau daca este alta solutie alta varianta in a inregistra tot de pe xbox pe un imac.Daca esto o varianta pentru windows e si mai bine ca as avea bandicam soft de captura,iar imac e in dual boot macos cu wind10.Multumesc

Ar trebui să scrie la instrucțiunile pt xbox. Teoretic, ai nevoie de un adaptor ThB 2 la HDMI, sunt uzuale, unele relativ ieftine, cele Apple mai scumpe. Cele 3rd party sunt, în general, OK, nu am avut necazuri cu ele, uneori da, de ex. după somn nu mai detectează monitorul. Oricum, e o achiziție utilă la casa oricărui macuser. Vezi și pe olx ori pe la jumate ori pe okazii ce oferte ai, am luat și eu, am și original Apple, toate merg.
P.S. De ex așa ceva sau așa ceva etc. etc…
P.S. Ah, acum îmi dau seama că tu vrei să folosești iMacul ca ieșire pt XBox… Știu că unele generații de iMac-uri puteau fi folosite pe secvența de monitor, nu știu dacă ăla merge pe secvența asta. Ai o poveste aici și o alta aici.

eu vroiam sa pot sa fac captura pe ecran cu bandicam,dar am reusit in windows 10 tot pe imac,deoarece am dual boot.Pe windows il conectam prin wifi dar ,am cumparat un adaptor thundebolt to hdmi,si merge bine.