Conectare macbook la TV

Am mai deschis un topic pe tema asta. Practic as avea nevoie de un adaptor, care sa-mi permita sa conectez un macbook air 13" la TV, in principal pentru vizionarea filmelor. Televizorul este un Grundig LCD de prin 2009. Prin urmare, apple tv (sau orice echivalent) iese din discutie.

Pe fostul laptop, un ASUS, foloseam un cablu HDMI. Ce imi recomandati? Daca se poate, puneti si un link catre emag/media galaxy sau orice alt magazin.

Multumesc!

Păi e simplu, vezi ce ieșire ai la MacBook, ce intrare ai la TV, apoi cauți cablul și/sau adaptorul necesar.

Dacă TV-ul are intrare HDMI atunci probabil că ai nevoie de un adaptor Mini DisplayPort > HDMI și un cablu HDMI.

TV-ul are intrare HDMI. Acest Mini Display Port se conecteaza in usb iar in el vine bagat HDMI-ul, nu? Imi poti recomanda un model specific?

http://www.mediagalaxy.ro/adaptor-mini-display-port-hdmi-promate-iview-hdmi ??

Nu la USB, ci la portul Thunderbolt al computerului. Are Thunderbolt, nu?

da, are chiar langa slotul de card si usb, in partea opusa alimentarii. Cred ca ala e Thunderbolt-ul.

Orice adaptor minidisplay port/thunderbolt la HDMI va merge.
Diferența dintre minidisplay port și thunderbolt este că thB duce viteză maximă și cu alte periferice, nu numai display. Ca atare, pt a conecta un monitor extern și/sau TV, cauți adaptorul de la minidisplay port la VGA sau la HDMI. Eu am un asemenea adaptor care scoate DVI, display și HDMI (e ieșiri, deci) și al doilea care scoate VGA.
Nu căuta neapărat ThB, alea-s scumpe, doar dacă vrei, de ex., adaptor ThB la USB 3. Pt display nu ai nevoie de așa ceva, este suficient minidisplay la HDMI/VGA/DVI. De ex., așa ceva.

Salutare. Conectez cablu thunderbolt-hdmi la imac si tv. In preferinte sistem > afisaje > colecteaza ferestrele - vad televizorul, dar tv-ul nu primeste semnal de la imac, e fara semnal.
Ma poate ajuta cineva ?

Salutare după ce l-am conectat vreau să rămână displayul de la laptop stins (pentru a nu mă deranja când dau play la film), nu am găsit în setări nici o opțiune, mă poate ajuta cineva?

Varianat 1: reducere luminozitate display - F1 (F2 = creștere)
Varianat 2: clamshell mode - ai nevoie de un periferic extern (tastatura sau mouse, etc)