Conectare bluetooth iphone 6-macbook air

Cum m-as putea conecta cu telefonul la macbook? Am pornit bluetooth-ul pe amandoua, apoi am dat cautare dispozitive de macbook, mi-a gasit iphone-ul, mi-a aparut un cod, dar cand dau asociati de pe iphone, imi da conectare nereusita. Stie cienva de ce?

Iphone nu se poate conecta la mac prin BT, doar prin cablu ori prin iCloud, wireless.
Bt se poate folosi pt căști, și asta de la un anume model încolo, inițial nici asta nu se putea.

1 Like

La toate aceste intrebari s-a raspuns deja de mii de ori. Use google :slight_smile:

https://www.google.ro/search?client=safari&rls=en&q=macbook+iphone+bluetooth+connection+unsuccessful&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gws_rd=cr&ei=FfsyV-X0A8SqsQGYn4ToAQ

Omul întreabă pe un forum în limba română. Sigur, Google oferă răspuns la tot, nu totdeauna însă clar și mai niciodată în limba română. Deci, nu poate fi acuzat pentru faptul că a întrebat aici.

daca ar fi sa vorbim aici doar despre lucruri care nu s-au mai discutat niciodata pe un forum legat de apple, n-am mai avea despre ce vorbi. Plus ca mie mi se pare foarte bun si accesibil forumul asta. Daca deranjez pe cineva, imi pare rau si cum am mai spus, rog administratorul sa-mi atraga atentia. toate bune!

Nu deranjezi, din contra. Un forum e făcut să pui întrebări, nu să citești Google.

1 Like

Superb, @Cattus_Thraex. Așa este. Și va mulțumim pentru aceste discutii, dezbateri si sfaturi instructive.

1 Like

Cred că e cea mai frecventă întrebare a tuturor celor care au un iPhone prima oară: „de ce nu se conectează prin BT la calculator?”