Client de email !

Salut,

Am o intrebare am tot cautat pe net si nu am gasit raspuns; Eu am un gmail bagat in aplicatia de mail din os, e setat imap, eu sterg emails de la munca din browser iar seara cand ajung acasa de ex. cand deschid aplicatia de mail din osx imi ia mail-urile deja sterse din browser…Cum fac sa nu-mi mai apara asa? e vreo setare anume din clientul de email sau din contul de gmail ? Am tot cautat dar nu am gasit, sau poate nu am stiut ce sa caut …

Cu stima,

Încearcă setările recomandate aici pentru Apple Mail.

Dacă e cont iMAP, nu ar trebui să se întîmple asta, deși mesajele care se duc în Junk îmi reapar ca neșterse, deși dau Trash/Erase deleted item. Periodic, le șterg din browser.
Dacă le ștergi din browser, cum spui, și reapar ca necitite cînd deschizi Mail.app este ciudat. Poți detalia? Secvența ar fi așa, dacă pricep eu bine:

  • citești mesajele în browser, să zicem în Safari sau în altul, să zicem Explorer în Windows, la birou, pe unele le ștergi;
  • ajungi acasă, deschizi Mail.app și constați că cele șterse apar în zona mesajelor primite, eventual ca primite și citite?

Da scuze de intarziere exact asa se intampla nu-mi dau seama de la ce sa fie.