Clic dreapta - New file... în Finder

Am găsit astăzi aplicația asta:

E un plugin care implementează comanda New file în meniul contextual (clic dreapta) din Finder, astfel că pot face pe loc un fișier nou, de orice tip, fără să trebuiască să deschid aplicația-mamă. Ceva asemănător ca în Windows. Mai mult decât atât, îmi pot defini template-uri ale documentelor pe care le utilizez des, cu tot cu conținut. Dacă, de exemplu, lucrez des cu fișiere Photoshop de 1024x768 pixeli care conțin trei layere goale și background albastru (un exemplu tâmpit, dar înțelegeți voi ideea :slight_smile: ), atunci îmi fac un astfel de template, îl adaug în setările aplicației și așa îl am la îndemână cu câteva clicuri.

Utilă chestie. Compatibilă cu OS X 10.10 sau mai nou.

Foarte tare, multumesc. Am luat-o instant.
Cam astea ar fi fisierele care pot fi create:

Alea-s fișierele cu care vine configurată aplicația by default. Eu le-am dezactivat pe cele de care n-am nevoie și am început să-mi adaug ce-mi trebuie. În final probabil că nu voi avea mai mult de 5-6.

Încă o chestie: în preferințe ordinea tipurilor de fișier poate fi modificată cu drag & drop. Cel care e primul în listă va fi selectat automat atunci când execut comanda New file în Finder. Eu am pus acolo TXT-ul, pentru că-l folosesc cel mai des.