Chat topic vol. 4

La ce prețuri au, cred și eu, oricum putea fi și una sută lei…

Din cand in cand mai sunt promotii bune (in special la open box sau resigilate).
Acum nu stiu daca codul se aplica si acolo.

Nu, dar mai urmăresc forumul și încă am contul de la iStyle, de unde mai primesc newslettere și astfel de oferte. :slight_smile:

Interesant. Adică nu mă gîndeam că mi-au oferit doar mie un cod, din cine știe ce motiv, dar nu mă așteptam să fie exact același cod pentru toată lumea., mai ales că partea a doua pare destul de random.

Mi-am dat seama după ce l-am postat că sigur ați primit și voi mesajul promoțional și cum sigur nu intenționez să-l folosesc, poate trebuie cuiva. Dar deduc că nu e cazul, din moment ce e același cod pentru toată lumea.

Ei, intenția a fost corectă. Dar, să revenim: mai dai așa un pic târcoale, nu?

Să zicem că mă țin la curent cu piața, dar și cu unele comunități, fie că vorbim de Windows, de Apple sau de Linux. Dar pentru uzul curent, momentan, nu am niciun motiv și nici tentație să mă întorc în livada cu mere. :slight_smile:

În altă ordine de idei, ce-i asta? E similară tag-ului de Spoiler de pe alte site-uri? image

Oarecum, este un vechi nom de plume, să zicem, de pe multe site-uri. Înseamnă „motanul trac”, autoironie a faptului că mă ocup de 40 de ani de tracologie!

Nu m-am referit la username, ci la ce scrie acolo, că postarea este marcată de către comunitate cu marcaj de avertizare și ascunsă temporar. Așa-mi apare default cînd deschid pagina asta, iar dacă vreau să văd ce ai postat, trebuie să dau click pe View ignored content. Doar la 2 dintre ultimele tale postări aici:

image

Știu că unele comunități includ un fel de SPOILER tag, care ascunde cu toggle o postare dacă alegi asta.

A, am văzut… Nu știu, presupun că e o eroare a serverului.

Cineva a marcat cele două mesaje. Nu știu ce motiv a avut. Poate din greșeală.

Nici eu nu ma asteptam ca toti sa aiba acelasi cod. Acum ca se stie nu mai conteaza daca a fost sau nu primit pe mail. Toata lumea are acces.

Aha, mersi. Cu stegulețul de dedesubt, presupun.

… Căci și noi iertăm greșiților noștri etc.

Teribil, de la Tiger ma chinui cu problema asta din Preview

A aterizat în casă un MBP 14 inci, 16 RAM, 1 TB. Fi-mea, studentă la arhitectură, se plângea că un MBA M1 nu prea e suficient pt chestii mai complicate de grafică. Asta e. MBA-ul ei a ajuns la mine.
Scula este superbă. Apple își revine pe zona pro cu ceva serios, fără touch bar (deși unora le place), puternică, rapidă. Teste cu aplicații grele din zona CAD au ieșit cu brio. L-am găsit pe olx la 2-2,5 k lei sub ce vând diealerii consacrați. Singurul dezavantaj ar fi tastatura QWERTZ germană, dar e detaliu mărunt. Nasol ar fi fost cu AZERTY.
Am văzut și recenzii la noul desktop, e foarte lăudat, un prim pas spre zona pro. Configurația superioară cu 64 RAM și noul procesor „îmbinat” mi se pare de-a dreptul pro.

Un articol interesant: de ce durează 1–4 săptămâni până ce se instalează un update în iOS deși este setată opțiunea update automat?

Sisteme macOS 7 și 8 emulate pe Monterey. Creatorul este un român, e pe aici pe forum?

1 Like

Foarte fain!

Am o problema aparuta de vreo 2-3 luni (nu stiu daca dupa vreun update) la incarcarea iPhone de la Mac mini. Inainte puteam sa il las la incarcat cu Mac-ul fie treaz fie in in sleep si se incarca bine tot timpul. Acum iPhone-ul nu se mai incarca cand Mac-ul intra in sleep, iar cand se incarca o face foarte incet (vreo 8 ore).

Cred că așa e normal, dar dacă zici că până acum 2-3 luni era altfel, poate ar trebui să dai niște detalii.