Mie mi se pare o măsură de protecție în așa fel ca utilizatorul să nu încurce borcanele cu baza de date. Nu aș considera asta o eroare de proiectare.
H. Moser & Cie, o firmă elvețiană de ceasuri, a lansat varianta mecanică a Apple Watch, cu o reclamă pe măsură și cu un preț… de doar 25 000 €:
să-l tot ia Becali și alții ca el, trebuie produse și pt asemenea oameni.
Reclama e frumoasa si pare facuta de Apple iar ironiile din ea o fac si mai faina.
Dacă mai apărea și-un tip care să aducă a Johnatan Ive era aproape ca cea de la Ikea, The power of a bookbook
Asta-i o tastatură Logitech?
Nope, e un laptop pentru gameri.
N-am știut niciodată dacă se simțea ceva când apăsai butonul ăla. Ori era doar un simplu display care transforma 33 în 66. Bine, pe vremea aia erau importante doar jocurile
Constat că nu mi se mai permite să calibrez display-ul MacBook-ului, după ochi, nu cu o unealtă. Aleg profilul, dau Calibrate, îmi dă să aleg White Point și gata, mă duce la final. Așa e și la voi?
Ține Alt apăsat atunci când dai clic pe butonul Calibrate. Vei vedea apoi în fereastra de calibrare opțiunea Expert mode.
Acum 15 ani Steve Jobs lansa iTunes spunand “We’re late to this party and we’re about to do a leapfrog.”
Prima și, poate, a doua generație de iTunes au fost colosale, după aia au început să-i tot adauge funcții, îngrămădind acolo și sync cu iPod, după aia cu iPhone, după aia cu iPad… Eu nu o mai folosesc, mi se pare foarte obositoare și încărcată, mai ales că sync adrese și calendar se face de ceva ani wi-fi. A devenit un fel de Word for OS X audio files, o aplicație extrem de încărcată și, ca atare, foarte obositoare și nepractică.
Mi s-a prăjit Magic Charger-ul. Mai precis, acumulatorul de la el.
Pur și simplu, era în priză, se încărca normal și m-am trezit cu LED-ul roșu la încărcător și cu acumulatorul așa.
Nu mi-e clar dacă mouse-ul a pățit ceva, încarc acum niște baterii și le bag. Sper să meargă fără clăpița care acoperea bateriile, că n-o mai am pe aici.
Știft, cum ar zice fi-mio.
A apărut vreun update la forum? Văd că smillieul care zâmbește o face și retras, celălalt parcă prea rânjea