Ce versiune recomandati la ipad 2

Stiu ca este un model mai vechi dar mi-am luat un ipad 2 + 3g 64gb la un pret bun.
Moments are versiunea 7.1.1
Am vazut ca pot sa i dau update la ultima versiune 9.x.x
A facut cineva up-date la ultima versiune?
Merge mai greu?
Ce imi recomandati?
Va multumesc

ipad-ul este echivalent hardware cu iphone 4s. Citeste despre cum se “misca” 4s cu ios 9 si vei hotari singur. Deocamdata NU fa update. Cu o conditie (f. importanta): daca vrei sa utilizezi unele aplicatii care nu mai merg pe ios 7, atunci n-ai de ales.

Depinde ce așteptări ai de la un iPad și ce vrei să faci cu el. În general, se pune ultimul sistem compatibil cu o config hard dată. Este posibil ca ultimul sistem să se miște mai greu pe iPad 2, nu pot testa. Dacă nu ai pretenții mari de la el, respectiv să-l folosești la limita superioară, s-ar putea să merită să mergi la ultimul sistem disponibil. eu unul m-aș abține cu greu să nu pun ultimul sistem pe o config hard mai veche, e drept că nu folosesc resurse f. sus.

il foloseste sotia mai mult pt facebook pinteres etc.
Nu stiu ce ai putea face asa mult cu un ipad.
:slight_smile:

Să-l așteptăm pe Tudor, el a folosit toate modelele de iPad, eu doar 1 și 3, dar nu-s mare amator de tablete. Eu unul aș pune ultimul sistem pe care-l acceptă jucăria aia, dar – sigur – pot fi tot felul de păreri. Ideea „nu pune ultimul sistem pe 4S că va merge prost” este extrem de discutabilă. De vreme ce producătorul spune că merge, înseamnă că ar trebui să meargă, nu?

Nu te lua dupa T-rex, observi ca nu are logica.

Lasă-l așa deocamdată. Dacă soția e mulțumită, n-are rost să faci upgrade. Singura problemă, așa cum a zis și @Florin, vor fi aplicațiile care nu mai merg în iOS 7.

Citește și articolul ăsta:

1 Like