California streaming

Deci ce primim mâine, în afară de iPhone 13?

iPhone și Apple Watch. Altceva – nu cred.

Zvoniștii vorbesc și de mac-uri cu M1x.

Poate și iPad. Monterey este la beta 7.

Mac-urile se coc prin octombrie, de obicei.

iOS 15 & iPadOS 15?

Păi da, dar anul ăsta au copt noua serie de iMac-uri, iar acuma pot anunța o nouă serie cu M1X (așa l-au botezat zvonerii), poate un MBP sau un model nou. Tot zvonerii vorbeau de o revenire la MacBook, ultima serie de 12 inci nu prea a avut succes, dar asta și din cauza ciudățeniei construcției și cu prețul cam prea sus față de ceea ce oferea. Mi s-a părut că la raportul performanță/preț acel MBA 2017 era o opțiune mult mai bună, deși nu era retina.
Cred că vor anunța și noul macOS, cu o lansare oficială după 1 oct.
Ei, mai sunt doar vreo 6 ore și un pic pînă la eveniment.

Deci efectiv nimic nou? iPhone 13 e de fapt iPhone 12 cu mai mulți tranzistori.

Deocamdată produse ceva mai rapide (logic) și colorate pe modelul iMac din primăvară. Și USB-C la Mini, detaliu la care puteau trece demult.

P.S. Destul de banal, nimic nou, de fapt. M-aș fi așteptat să insiste pe următorul iOS/iPadOS. Dar cred că mai avem un spectacol prin octombrie-noiembrie.

iOS/iPadOS ar trebui să fie gata peste 1-2 săptămâni, parcă au spus că noile iPad-uri vor fi distribuite cu iPadOS 15. Deci, nu știu dacă mai prezintă sistemul pentru iDevices. Dar va mai fi o prezentare scurtă a lui Monterey și atunci, probabil câteva modele noi de Mac, la următorul spectacol.

Dacă Monty va rula și mai bine aplicațiile de iPad voi fi bucuros. Sunt câteva pe care le folosesc, mai ales dicționare (sunt mult mai multe pt iPad/iPhone decât pt macOS) precum și un bun joc de bridge, Shark. Pt mine, iPad este f bun pt citit și adnotat PDF-uri, pt fi-mea pt grafică.

iOS15 si iPadOS15 sosesc pe 20 septembrie.

@Cattus_Thraex Ce app folosesti pentru fisierele pdf?

PDF Expert de la Readdle, o folosesc și pe macOS, am luat-o într-un bundle.

1 Like

Oare are/știe cineva de unde să găsesc wallpaper-ul care era în prezentare pentru iPhone 13? Nu 13 Pro, nu-mi plac neoanele alea.

Adică astea?

etc.

Super. Mulțumesc mult.

Așa zice și nenea ăsta aici, cam banal.