Calendar: 1 în cerc roșu

Măi băieți, de prin primăvară pe iconița aplicației Calendar din Dock îmi apare cifra 1 într-un cerc roșu. Nu pricep ce înseamnă asta și nici cum să elimin, mă enervează. Care-i șpilu’?

Ma gandesc sa nu ai o notificare aiurea prinsa, de acu 2.500 de ani, :slight_smile:. Poate gresesc, Eu imi aduc aminte ca parca Am avut ceva similar si eu si am gasit o “scama” agatata in calendar. De unde? Habar nu aveam. Poate de la vechile BlackBerry uri avute su sincronizari cu Windows, apoi trecute pe platforme APPLE, habar nu am, dar si mie imi statea pe creier.

Da, bun… am un mesaj de dinainte de Burebista. Soluția?

Eu am cautat unde este scama. Am mers pe afisare anuala. Si am inceput sa baleez anii in spate. Am avut noroc. Era totusi departe in trecut. Am sters atentionarea, si a disparut mesajul “1”.
Eu asa am facut.

Când deschizi calendarul ar trebui să îți apară și icoana asta.
Dacă îți apare, de acolo poți accepta sau respinge invitația.

Ptiu… asta era. Habar nu am cine e flăcăul care mi-a trimis invitația. Eterne mulțumiri, am scăpat de 1 ăla în cerc roșu. Ptiu, drace…

Probabil știi deja, dar adaug pentru toată lumea: cifra în cerc roșu se cheamă “app badge”, iar în System Preferences > Notifications, la fiecare aplicație care ar vrea să trimită notificări de orice fel, ai o bifă cu Badge app icon. Debifînd-o p-aia ar trebui să nu-ți apară niciodată vreo “cifră în cerc roșu” la iconița aplicației respective. :slight_smile:

S-o ia naiba, era o singură notificare de luni de zile… Nu știam cum s-o scot!