Blocare/inghetare sistem de operare Mackbook air

Salutare,
am o problema cu Macbook-ul, cand sunt pe Safari se blocheaza sistemul de operare (ex: o singura pagina deschisa, ascult muzica pe youtube), nefunctionand tastatura, touchpad-ul absolut nimic timp de 2…3 sec dupa functionand in parametrii normali, este al doilea produs Macbook Air pe primul l-am trimis in service pt aceiasi problema, dar a venit cu alta mai grava. Aveti ceva sugesti?
Multumesc

Păi e greu de spus așa, fără detalii. Ce model? Cât de vechi? mai e în garanție? Când a fost la service și pt ce problemă? Dă niște detalii, „înghețarea” asta poate avea multe cauze. Când ai observat asta? Ieri? Azi? acum o lună? etc. Cu cât mai multe detalii, cu atât problema se poate izola mai bine spre cauza reală, altfel pot fi multe cauze posibile. Se blochează NUMAI în Safari? Dacă da, ce extensii ai instalat? etc.

MacBook Air 13.3/1.8GHz/8GB/128GB, model: A1466. In iulie 2018 l am cumprat pe primul si in primele zile a inceput inceput sa se blocheze la fel, cum am descris mai sus, l am trimis in service dar a venit cu alta problema si l au schimbat, insa de problema nu am scapat si al doilea Makbook exact aceiasi problema. Extensi nu am, am observat ca atunci cand se blocheaza este destul de calda partea de sus unde s tastele functionale fara sa fie atasat incarcatorul sau sa ruleze vre un program, doar Safari. Se blocheaza rar 1/3…4 zile dar cand incepe o tine tot asa, o data la 20 …40 min, pana il opresc. Este in garantie dar nu prea vreau sa il trimit tinand cont de timpul stationari in service si problema cu care sa intors.

…cu care sa intors primul Macbook*.

Dacă e în garanție singura opțiune rațională este să-l duci la garranție, chiar dacă a mai fost. Orice alt gest ar fi o prostie, poți pierde un snop de bani din cauza comodității. Le explici problema și îi chemi să o rezolve.

Salutare
sa rezolvat problema instaland Mojave, nustiu daca doar mi se pare dar cred ca descarca mai repede bateria in rest sunt multumit de el :slight_smile:

„Rezolvarea” nu e firească și, probabil, va reapărea.