Black Friday 2018 la iStyle

Care sunt sansele ca la iStyle anul acesta de Black Friday sa avem reduceri la noile Macbooks Pro 2018 13"/15". Doresc sa imi comand o configuratie custom 15"/i9/32GB RAM/1TB SSD.

Desi configuratia ajunge la un pret extrem de scump, ce recomandati, sa mai astept pana pe 23 noiembrie de Black Friday? Si daca e sa fie si la ei aceasta sarbatoare, cam ce reducere as putea avea?

Aproape zero. Nu am văzut aproape niciodată vreun vînzător sau producător să reducă ultimele sau penultimele modele. Cel mai probabil, reducerile cele mai semnificative vor fi la modelele mai vechi sau cele scoase din producție (“lichidare de stoc”).

Poți aștepta, desigur, dar folosește timpul mai bine să strîngi bani pentru a plăti prețul full decît să aduni speranțe. Părerea mea.

1 Like

Zero, eventual zero barat, cum spune și Adrian. Eu redus prețul la actualul MBA, dar puțin… Posibil să-l mai reducă și la altele. Apple nu a avut niciodată B.F. În adevăratul sens al cuvântului, mai au periodic niște reduceri la schimbările de generații, cum este și perioada actuală. Deci niscai reduceri vor fi.

1 Like

Adevărat, dar iStyle au avut oferte faine de back to school și nu numai. Deși majoritatea sînt la modele vechi, desigur.

1 Like

Vreau sa vad si eu reduceri de Black Friday in tara asta, indiferent de magazin sau produsul electronic. Niste tepari si jepcari.
Anul trecut aveam mai multe produse in lista de favorite (de chestii de bucatarie pana la entertainment) si le.am urmarit pretul in ultimele 5-6 luni pana la marea zi a reducerilor. Fix pix.
La finalul lunii octombrie a anului trecut mi.am luat un MBP 2017, dar cel 2016 era mai scump.

1 Like

Ah, deci fara sperante :rofl: . Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Acum astept si noile gpus vega pro vad cat % se mai adauga la pret…

Deci am spus că Apple nu a avut niciodată un B.F. În adevăratul sens al cuvântului. Asta nu înseamnă că nu are reduceri și diverse programe pe zona edu. Repet, are deja reduceri la actuala generație de MBA și vor fi, cert, și pt alte produse a căror producție se va închide, deoarece vor trece la noile generații de mini și MBA.

Ah, mai exact cum acest program EDU functioneaza, eu tot nu am reusit sa inteleg.
De asemenea, daca sora mea este la facultate, ma pot folosi de beneficiile ei de student la iStyle sa cumpar pe numele meu?

Uhm, chiar nu stiu cum functioneaza toata aceasta treaba EDU la iStyle in RO. Daca cineva ma poate ajuta…cu o explicatie.

Multumesc!

Păi ți-ai răspuns singur. Ca să afli detalii, citești ce scrie pe site-ul istyle, nimeni nu știe mai multe decât ei, nu?

1 Like

O singură dată am avut o tentativă de a folosi programul EDU pentru planul “Back to School”. Cereau carnet sau legitimație de student, vizate pentru anul în curs și-ți dădeau reducerea. Cu actele sorei, bineînțeles că se face achiziția pe numele ei.

La Apple și altele, programul EDU înseamnă oarecum altceva. Orice student are un cont de utilizator pe site-ul facultății, iar majoritatea facultăților au site gen facultate.edu, deci mail-ul tău este eu@facultate.edu. Asta e singura dovadă necesară și-ți dau reducerea.

La noi nu există așa ceva, desigur, ci doar varianta de mai sus. Plus programele de parteneriat, cum au Microsoft, de exemplu, cu Universitatea din București. Eu am email @fmi.unibuc.ro, la Facultatea de Mate-Info, găzduit, de fapt, de MS. Dacă te loghezi cu mail-ul de @fmi pe magazinul MS, detectează că e, de fapt, pe serverele lor și ai gratis ce oferă ei specific (Office 365 în cazul meu).

1 Like

Asta la voi, la mate, la noi la limbi străine, pas

Ah, eu voiam sa fac pe numele meu dar cu beneficiile ei de student :rofl:

Astea-s șmecherii românești pe fond Apple. Poate de decizi ce vrei să faci și să fii: un om decent și civilizat sau un urmaș al epocii Ceaușescu. Au trecut, totuși, 29 de ani.

Macbook Air la 4000 lei. De BF. Probabil maximul in jos va fi pe aici sau 100, hai 200, in minus.

Era 4000 zilele trecute, azi văd că au revenit la 4400… șmecherii.

Exact asa au facut multe magazine, daca nu toate, anul trecut: au crescut pretul cu 2-3 saptamani inainte de BF, iar in “marea zi a reducerilor” le-a pus pretul normal. Unele chiar erau putin mai scumpe, pentru cei “prosti, dar multi”.
Acum 6 zile, cand a fost deschis acest topic, MBA era 4200 lei (sau 4000 lei). Acum e 4500 lei.

Păi vezi? MBA chiar a fost vreo 4050 lei zilele trecute, azi văd că a săltat iar.
P.S. M-am uitat pe emag.ro, unde era la fel zilele trecute, acuma e iar la 4500, cică redus de la 5xxx… povești, MBA nu mai costă atât de luni de zile. Problema (gravă) este că nimeni nu pedepsește marile companii pt asemenea șmecherii.
P.S. Uite, cel.ro, MBA la 3999 lei… ăsta e B.F. pe bune.

Prin alt magazin era 3999. :slight_smile: Adica 4000.
Vad ca l-ai gasit deja.

Din cate stiu eu e un regulament emis de fostul APC care zice ca reducerea afisata trebuie raportata la cel mai mic pret afisat de magazin in ultimele 30 de zile. Asta privitor la BF. Nu am realizat daca acel “cel mai mic pret” se refera la pretul intreg sau cel cu reduceri dinainte de BF. Oricum in Romania e debandada in domeniul reducerilor. (pt cine se plictiseste sa citeasca si regulamentul “de 2 ori diferenta”; mi-ar place sa vad si eu unu care a reusit sa o incaseze de 2 ori :grin:

Pe hârtie așa o fi, dar noi nu de hârtii ducem lipsă…