Clar, am unul deja
Dacă ai adaptor, va merge. Altfel, ușor-ușor, ia-ți SSD-uri sau HDD-uri cu conexiune USB-C, sunt deja relativ ieftine acuma. Eu am și pe USB-A și pe USB-C. Unele sunt destul de vechi, dar merg încă foarte bine.
Backup-ul e sfânt oricum, e bine să-l faci pe DOUĂ discuri externe, nu pe unul singur. Eu am pe trei. Am fost pățit odată, am avut noroc.
De asemenea, fă un cont provizoriu pt service cu o parolă gen 12345. După ce se întoarce de la service, ștergi contul ăla, desigur.
Am decis sa iau adaptorul ala din ss, dar in loc sa folosesc vechitura aia de hdd si sa mi creasca barba pana se face backup-ul, mi am luat si un ssd pe sata pe care ulterior o sa l bag in pc sau ps4
Update: am fost cu el la garantie unde mi au spus dupa o zi ca e totul in regula. Am zis sa incerc sa il folosesc cu display-ul dat mai incet si acum ma tine 14-15h lejer… Prost eu ca am crezut ce zice Apple.
Va multumesc tuturor oricum
Păi nu ai fost prost și nici nu ei nu aveau ce face. După cele ce ai descris, bateria era OK, Coconut Battery arăta 96%. Nr de ore cât ține bateria este variabil, în funcție de consum. Da, ecranul pe luminozitate și contrast mare ori spre maxim consumă bateria mai repede; sunetul dat mai tare; monitoarele externe, dacă sunt, duc și ele la consum mai rapid; wi-fi și bluetooth consumă și ele.