Baterie Macbook air 2012

Salutare. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Macbook air 2012 cu bateria terminata(apare lipsa baterie) Legat la priza nu pot face nimic in el. Este foarte ,foarte lent. Dureaza 10 secunde sa deschida ceva. Vreau sa stiu daca se intampla acest lucru din cauza bateriei. Am incercat si sa o deconenectez dar se intampla la fel. Dureaza 5 minute pana se aprinde.

Foarte probabil da, bateria este cauza. Sigur că dacă e cea cu care a venit este moartă. La acel model, bateria nu se schimbă greu:

Când comanzi bateria, să te uiți atent la modelul mac-ului, exact așa cum scrie sus în stânga la merișor. Fă copy-paste după nr de serie, e bine să îl menționezi atunci când comanzi bateria. Sunt mulți care vând baterii OK. Eu am luat de la batteryupgrade.ro și de la gpbatteries (mai demult). Și unele firme de pe amazon trimit în ro, oferte sunt multe. Recomand firme din ro ca să ai garanție, poți nimeri o baterie proastă.

Am un macbook aluminium late 2008. A functionat mult timp fara baterie. Nu am observat nici o diferenta intre funtionarea cu baterie si fara baterie.
Bateria originala e la 80%.

Va mutumesc. voi schimba bateria.

Modelele vechi pot funcționa, cred, fără baterie, la modelele mai noi e mai complicat. Nu e cert că bateria este de vină, desigur, dar e cauza cea mai probabilă a disfuncției semnalate. Dacă bateria e zero, posibil cu chipul bulit, sistemul este derutat și apare comportamentul menționat.