Bateria Ipad air ios 8.1.3

Am o tableta ipad si am observat ca intr-o seara am lasato cu bateria in jur de 75% si dimineata era goala de tot…si nu stiu ce sa ii fac…mi se descarca destul de repede si cateodata imi arata ca bateria este 13% si cand o conectez la incarcator se face dintr-o data 30%…inaine nu facea asa…

Cît de veche este jucăria? Dacă are mai mult de 2 ani, probabil trebuie baterie nouă. Există aplicații care testează starea bateriei, instalează una. Intră pe itunes store și tastează Battery, vei avea mai multe asemenea aplicații.
Dacă vrei ajutor rapid, de ce nu dai detalii? ce iPad ai? cît de vechi? de cînd are problema? toate detaliile astea contează. După cele ce scrii, aș zice că bateria trebuie schimbată.

E iPad Air…o am dupa cateva luni dupa ce a aparut…cred ca face asa de vreo 1 saptamana …eu ma gandeam poate ca sta prea mult la incarcat cand e gata…nu stiu…

Fă următoarele lucruri:

  • Încarcă complet iPad-ul și ține-l încă 2 ore în priză după ce s-a încărcat.
  • Scoate-l din priză și apoi folosește-l până se descarcă complet și se închide singur. Lasă-l așa 4-5 ore, fără să-l pui la încărcat.
  • Abia apoi pune-l să se încarce complet.

E posibil ca în urma acestei operațiuni bateria să-și mai revină.

Încearcă ce spune Tudor. Nu ai răspuns dacă ai descărcat una dintre aplicațiile alea de testare a bateriei și ce indică. Sau mai multe asemenea aplicații, să faci un cross check. e cel mai simplu lucru și e un punct solid de pornire.