Backup Iphone

Salutare!
Tocmai mi-am luat un Iphone 6s Plus. Imi poate spune cineva ce trebuie sa fac sa transfer datele (poze, CONTACTE, etc. ) de pe Iphone-ul 6 pe cel nou ? Multumesc!

Nu folosești iCloud? De obicei prin iCloud se sincronizează pozele, contactele, aplicațiile cumpărate din AppStore. Trebuie doar să te loghezi pe noul telefon cu ID-ul și parola contului de iCloud. Ar fi trebuit ca noul telefon să-ți ceară acest lucru deja, în pașii de configurare inițială.

Exact. Am deschis noul telefon si la “Aplicatii si date” mi-a aparut inclusiv optiunea “restaurati din backup”. M-am logat cu id-ul apple si si mi-a aparut Ultimul Back-UP Iphone si la alte back up-uri: iPad si Macbook.

A trebuit sa fac update-ul si mai tarziu o sa selectez back up-ul de la Iphone 6. ma gandesc ca asta e. Eu n-am facut niciodata back-up la Iphone, Ipad si Macbook.

iPhone se sincronizează prin cablu via iTunes, inclusiv în Windows, dacă ești utilizator Windows. Altminteri, cu un cont iCloud (ți-l faci, dacă nu-l ai) se sincronizează mai tot.

am facut backup- ul prin icloud. a ramas totul identic ca pe iphone 6.

Simplu, nu? Fără bătăi de cap.

mai simplu decat ma asteptam.

Apple îi a mai bună, na…