Aveți un iPhone 6 Plus care face poze blurate? Apple vi-l repară gratis!

Un anumit număr de telefoane iPhone 6 Plus, produse între septembrie 2014 și ianuarie 2015, au un defect la camera foto de pe spate, din cauza căruia pozele ies neclare, blurate (camera nu focusează cum trebuie). Ei bine acum Apple repară aceste telefoane pe gratis, înlocuind camera foto defectă. Detalii aici.

Dacă aveți o astfel de problemă verificați pe site dacă numărul serial al telefonului face parte din seria pentru care se oferă reparația gratuită. Văd că și iPhone-ul meu e pe listă, deși deocamdată nu am probleme cu camera foto. Dacă înțeleg eu bine ce scrie acolo:

The program covers affected iPhone 6 Plus iSight cameras for 3 years after the first retail sale of the unit.

atunci mai am încă doi ani timp în care pot cere să mi-l repare dacă se strică.

Si al meu e pe lista. Nu imi dau seama sa am vreo blurare. Dar eu il am de 3 luni doar asa ca mai am peste 2 ani jumate.

Cam așa se manifestă problema.

Citesc acolo despre mai multe persoane la care problema a apărut după ce telefonul a fost supus unor vibrații (mers cu bicicleta, cu mașina etc.). E cel mai aiurea așa, pentru că toată ziua am grijă de el să nu-l scap, să nu-l zdruncin, dar asta practic împiedică manifestarea defecțiunii care ar putea exista deja. De acum încolo n-o să-l mai menajez atâta. :smile:

Cică dacă duci camera foto la ureche auzi cum țăcăne mecanismul ăla defect.

La mine sunt poze clare. Daca mai sunt peste 2 ani de garantie ar trebui sa fie ok. E timp destul sa se manifeste problema. La mine nu se aude nimic. Inca. :slight_smile: