Atasare Imagine într-un PDF

Cum atasez o imagine in Adobe deoarece mi-am completat formularul de angajare care l-am primit, dar in dreapta am un chenar in care trebuie sa atasez o fotografie. Va trimit mai jos formularul de angajare si poza mea daca ma puteti ajuta cumva, iar apoi sa imi spuneti cum ati facut-o ca sa stiu data viitoare. Si imi puteti spune si cum modific anul din 2014 in 2015 deoarece cand am salvat nu mai pot modifica documentul doar sa adaug altceva in plus.

Te sfătuiesc să nu mai publici documente care conțin toate datele tale personale, că nu se știe cine și în ce scopuri le poate folosi…

Mai ai formularul ăla original, gol-goluț?

Mersi foarte mult de ajutor si de rapiditatea cum mi-ai rezolvat problema.

Eu cu PDF EXPERT am reusit sa atasez imagini.
Data nu mai stiu cum am editat-o, poate ne spune cineva

Discuția este foarte veche. DAr se poate continua. Ce vrei să spui prin „a edita” un PDF în acest context? Să-i adaugi comentarii? sublinieri? diverse alte „chestii”? Să elimini pagini?.. Preview poate face destule asemenea lucruri. Sigur, PDF Expert poate mai mult.

In fiecare luna depun o cerere la primărie obligatoriu semnată cu același conținut doar data diferă, respectiv luna.
Deoarece nu am semnătura electronica am făcut cererea , am printat-o, am semnat-o cu pixul, am scanat-o , fotografiat, și am atașat-o unui PDF unde mai sunt niște documente, buletin etc.
Acuma eu la fișierul asta PDF trebuie doar sa modific data la cererea respectiva care este un jpg. ca doar l-am fotografiat. Asta as face fără sa mai scot cererea la imprimanta și sa modific data și apoi tot demersul descris. Oare e posibil?

DA, sigur că e posibil, și Preview și PDF Expert au funcția Text. Au și funcția „gumă”. Ștergi data cu guma, apoi aplici funcția text și scrii noua dată pe care o potrivești unde trebuie. Textul este default de culoare portocalie pe Preview, cel puțin, dar poți pune ce culoare vrei.
Ca să fie frumos și curat, poți face un document nou, nu pui data, pe aia o pui cum ți-am spus mai sus.

Am reusit cu preview, pdf expert nu vrea numai cu licenta de 80 dollari.

PDF Expert se cumpără periodic pe diverse bundle-uri, cum l-am luat și eu inclus cu alte aplicații. Urmărește bundlehunt, de ex. Aplicația are noimă doar pe versiunea full, altfel folosește Preview.

Poti sa fi mai explicit cum se procedeaza cu bundle-urile la cumparaturi ca nu le-am folosit inca.

SE cumpără un pachet de circa 10 aplicații, îți alegi dintr-o ofertă mai mare. Citește acolo unde te-am trimis. Mai caută prin google prin cuvinte cheie gen „macos bundles” etc.