Asigurarea MaxProtect Noumax

Salutare,

Detin un iPhone XS pentru care m-am hotarat sa ii fac o asigurare, tinand cont de pretul device-ului am zis ca e ma safe asa.
Am descoperit de curand ca cei de la Noumax au un tip de asigurare, MaxProtect - https://www.noumax.ro/article--asigurarea-maxprotect--1936.html (in caz ca se considera reclama, rog adminul sa stearga link-ul cu pricina)

Intrebarea mea este, stiti ceva despre acest tip de asigurare (in afara de cele scrise pe site), in sensul ca daca se sparge ecranul, rama indoita, etc. se repara/inlocuieste fara probleme?
Intreb deoarece in Romania stiim tot felul de situatii cu grantiile si de obicei trebuie sa stai sa te certi cu ei pentru tot felul de lucruri de care tu ca si client ar trebui sa beneficiezi…

Nota: La Orange sau Vodafone stiu ca au dar nu pot sa fac la ei deoarece este necesar sa am un abonament lucru pe care nu vreau sa-l fac.

Multumesc anticipat

Scrie destul de clar acolo ce se despăgubește și ce nu.

Noi nu vom plăti:

avarierea estetică a aparatul electric/electronic asigurat și care nu afectează funcționalitatea aparatului, inclusiv pătarea, zgârierea sau indentarea

Deci dacă se îndoaie ceva dar aparatul funcționează normal, nu primești nicio despăgubire. La ecran spart ar trebui să te despăgubească, însă mai au pe acolo tot felul de clauze dubioase, gen “neglijență”.

Cel mai bine întrebi la NouMax.

Da, probabil pana la urma o sa fac Apple Care plus, desi nu este tip “casco” exista optiunea de a schimba display-ul de 2 ori in cazul unui incident.

Parca nu prea as avea incredere in firmele astea locale deoarece exista mentalitatea de a pune cateva “portite” prin termenii si conditiile lor iar probabil cand ajungi sa ai nevoie de service o sa ai surprize din partea lor…

Noumax și iStyle sunt, totuși, firme serioase. Deși nu sunt reprezentanțe Apple „pe bune”, au – totuși – girul firmei mamă.