APP store nu merge

Salut!
Am un iPhone se luat de vreo săptămana. De câteva zile nu mai merge app store. Am apucat sa descarc 2-3 aplicații (whatsapp, gmail si ceva pt muzica). Atât. In rest, ori de câte ori încerc, îmi afișează pagini goale. Telefonul e luat din Anglia de la o firma de telefonie mobila. Nu a venit blocat pe nicio rețea. Am folosit o cartela de UK la început apoi, când am revenit in țara i-am pus cartela mea de Vodafone si a recunoscut-o. APP store era blocat înainte sa înlocuiesc cartela. Nu am fost atenta dacă "blocajul " s-a întâmplat înainte sau după intrarea in țara ( in ideea ca ar fi o problema de rețea) …???

AppStore e setat pe țări, dacă ești acum în RO, cred că trebuie să treci pe RO.

Bănuiam dar …cum? :flushed::flushed:

din setările de sistem (alea cu rotița aia ca la ceasurile mecanice, caută App store).

1 Like

Merge!! Am intrat in setari, n-am gasit app store (n-am cautat pana la capat :slight_smile: dar din meniul “general” am intrat pe resetari si am resetat "localizare si intimitate"
si gata! :slight_smile:
Multumesc!!!
Acum ca tot sunt aici, pot sa mai intreb ceva? care este cea mai buna metoda sa descarci muzica in telefon? itunes? sau sunt si alte aplicatii…?

Prin iTunes este metoda standard. Or fi și altele, nu știu, nu-s prea mare amator de muzică la plimbare, o ascult numai acasă.

ok! fair enough :sunglasses:
Multumesc!

Sunt aici meșteri mai buni ca mine în ale aifăunului, urmărește discuțiile și întreabă separat chestia asta la zona iPhone. Oricum, Apple zice că iTunes e de bază, deci nu ai ce greși dacă faci cum zice Apple. Ca idee de bază, Apple este o companie cu principii mai stricte decât alții, țin la ștaif.

Văd că țin… Mersi de sfat! :wink:

Învață să folosești jucăria pe funcțiile ei standard, după aia poți trece și la alte șmecherii. Reține, ca principiu, că dacă te abați de la recomandările Apple și începi să folosești fie aplicații nerecomandate, fie mai știu eu ce faci, atunci crește și riscul instabilității sistemului. Funcțiile de bază ale jucăriei și alte sistemului de operare sunt sus, mai degrabă vei avea nevoie să înveți tot ce poate să facă decât să recurgi la tot felul de drumuri lăturalnice.

Ai dreptate… Oricum, sunt pe principiul - dacă nu știu, mai bine întreb. Noroc ca va am pe voi pe aici :wink::wink:

Trimis de pe iPhone-ul meu

Pe 8 sept. 2016, la 10:26, Cattus Thraex noreply@macforum.ro a scris: