Aplicații iOS pe OS X Yosemite

Caut să testez o aplicație care este (deocamdată) disponibilă doar pe iOS (urmează să apară și pe Android în curând).

De ce nu vreau să aștept? Mi-am schimbat de curând ceasul, un Suunto Ambit 2 cu Ambit 3. Ambit 3 se conectează prin Bluetooth la telefon și primești notificări, încarci exercițiile făcute direct (fără să-l mai conectezi cu cablu), etc. Ceasul este nou (aprox 1 săptămână) și vreau să știu dacă funcționează ok. Pe primul a trebuit să-l trimit înapoi din cauza unui buton care făcea figuri și vreau să fiu sigur că al doilea este ok cât încă sunt în perioada de retur gratuit. Singurul lucru pe care nu l-am putut testa este conexiunea cu telefonul, neavând niciun dispozitiv iOS.

Am încercat Xcode dar nu știu cum să-l folosesc. În plus, nu știu dacă aplicația pe care vreau să o testez ar putea folosi conexiunea Bluetooth a calculatorului pentru conectarea cu ceasul.

Ceasul este ăsta: http://www.suunto.com/Products/sports-watches/Suunto-Ambit3-Peak/Suunto-Ambit3-Peak-Sapphire/
Aplicația este asta: https://itunes.apple.com/us/app/movescount/id465054490

Păi cum testăm dacă nu avem ceasul? Sau ne luăm și ceasul?

Ceasul îl am deja. L-am cumpărat. Numai că am avut o problemă cu primul și a trebuit trimis înapoi. Dar am primit altul în loc pe care îl folosesc/testez de 1 săptămână. Singurul lucru la care nu am avut acces este conexiunea cu telefonul pentru că nu am niciun dispozitiv iOS.

Și având în vedere problema cu primul (un buton care făcea figuri) vreau să fiu sigur că al doilea este ok din toate punctele de vedere înainte să se termine perioada de returnare gratuită.

Tot nu am priceput, ai repetat fraza din primul text. Cum pot testa eu conexiunea ceasului tău la mac prin BT? sau la un Android? sau la un iPhone? (iOS 6, mai sus nu duce). Vrei să ne vedem și să testăm sau cum?

Am un ceas cu conexiune Bluetooth pentru care există aplicație doar pentru iOS. Nu am niciun dispozitiv iOS și nici pe nimeni în zonă (Predeal) cu iOS.

Caut o soluție să rulez aplicația iOS (cea din link) pe OS X (sau chiar pe Windows dacă e posibil) pentru a testa dacă ceasul se conectează sau nu la telefon (emulat pe OS X).

Ceasul nu este văzut de Bluetooth direct, îi trebuie neapărat aplicația pentru a funcționa. Nu știu dacă de data asta am reușit să mă fac înțeles.

Mai bine rogi pe cineva care are iPhone să te ajute cu testul.

Știu, asta e soluția cea mai simplă dar nu am pe nimeni în zonă. De la ce versiune de iPhone au pus Bluetooth LE, iPhone 5 sau 5S?

Și 4S știe Bluetooth LE.

Mersi, atunci s-ar putea să găsesc pe cineva în zonă.

Și legat de întrebarea mea inițială: este vreo posibilitate să emulez o aplicație iOS pe OS X sau Windows?

Eu pricepui ce vrei, dar întrebam cum vrei să testăm dacă nu avem și jucăria aia la întestare. Acuma vorbești de emulare, nu știu, teoretic aplicațiile de iOS se scriu în XCode, dar nu știu dacă se poate emula concret chestia aia a ta. Nu ar fi mai simplu să cauți pe cineva cu un dispozitiv fizic funcțional? mai frecvent decît un iPhone ori un Android este aerul pe care-l respirăm, toată lumea are măcar unul în casă.

Xcode avea un iPhone simulator dar nu cred că poți instala aplicații decât dacă sunt făcute de tine.

Mersi, tocmai am găsit pe cineva cu un iPhone 5. Cred că e singura persoană de pe aici cu iPhone, iar de iPad nici vorbă.

DAcă e vorba e emulatori de iOS pe OS X ori windows, tastează
ios emulator
și vei găsi destule soluții

Am rezolvat între timp. Am găsit un 5S, am testat și totul este ok.

Legat de emulator, cam tot ce găsesc este XCode. Și nu mă ajuta cu nimic pentru că trebuia să testez o aplicație din AppStore.