Bună seara,
Îmi expiră abonamentul la Planner Pro aș vrea schimb totuși aplicația. Am cumpărat Just on time, dar în opinia mea are câteva minusuri:
- nu se găsește și pe iPad (deși așa scrie în descriere);
- nu se găsește pe mac;
- nu poți grupa task-urile pe proiecte;
- nu poți crea dependențe (este necesară începerea/finalizarea unui task pentru al începe/termina un alt task);
Dar are și plus-uri față de aplicațiile pe care le-am găsit până acum: - alocarea unui timp pentru îndeplinirea unui task;
- stabilirea ziua în care trebuie să o faci și prioritizarea ca în matricea de time manager (important - urgent; important - mai puțin urgent; mai puțin important - urgent; mai puțin important - mai puțin urgent) la care au adăugat și deleagă (trimite un e-mail cu task-ul, dar îți rămâne și ție pentru al putea vedea);
- te mai lasă să setezi și un interval de timp în care lucrezi, și un interval de timp pentru task-uri importante dar care sunt mai puțin urgente;
- chestia cea mai faină este că nu mă lasă să-mi pun task-uri într-o zi pentru a căror îndeplinire ar depăși timpul de lucru stabilit;
- în aplicație task-urile sunt văzute ca task-uri cu checkbox, dar aplicația creează și evenimente în calendar.
Vă rog să-mi recomandați o astfel de aplicație, care să aibă următoarele opțiuni:
- Să pot crea proiecte - adică task-urile să nu fie puse toate grămadă;
- Să citească evenimentele din calendar;
- Să scrie evenimentele în calendar;
- Să aibă checkbox pentru fiecare task;
- Să poți stabili de la ce oră se pot stabili task-uri;
- Când adaugi un task într-o zi în care nu mai ai timp să-l faci să te anunțe;
- Să vezi task-urile pentru care ai delegat sau cele cu care ai fost delegat;
- Să fie relativ ieftină sau la un preț acceptabil
Ar fi și mai bine dacă s-ar putea: - să se stabilească intervalul de timp în care să faci task-uri care sunt importante dar nu sunt urgente;
Am găsit OmniPlan3 Pro pentru mac și m-am jucat în ea, și e foarte faină, are toate aceste opțiuni și multe altele, dar problema ei este în primul rând faptul că trebuie să plătesc 300€ pentru OmniPlan 3 Pro pentru mac și 75€ pentru OmniPlan 3 iOS (pentru că nu am nevoie de Pro pe iOS), și am doilea neajuns este faptul că dacă îți spui că folosești o resursă (persoană/obiect/sală) într-un proiect, aplicația nu știe să-ți ocupe acea resursă și în alt proiect.
Pentru mac am găsit ConceptDrow Project care rezolvă ambele probleme, dar are alte minusuri, principalul: nu are aplicație pentru iOS… și nici nu comunică cu calendarul
Ce aplicație îmi recomandați?